Odp: Jaką masz gitarę?
dzięki tylko zauważ że każdy piecyk będzie inaczej brzmiał nawet na takich samych ustawieniach ^^"
Yamaha F-310
Schecter Omen Extreme DVS + Laney LV 100 + Soldano Atomic 5W [DIY] + Line 6 Floor POD
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzięki tylko zauważ że każdy piecyk będzie inaczej brzmiał nawet na takich samych ustawieniach ^^"
wiadomo, na innym piecu niz ta mesa na ktorym gra hetffield to inny dzwiek bedzie, ale mimo wszystko jest bardzo zblizony
ale i tak nie mogę uzyskać brzmienia z solówki w nothing else matters .. xd
mi dopiero taki przester (ogulnie metallicowy) zaczol wychodzic po kupieniu mt2- perfekcyjny efekt, jeszcze musze emg 81 i DiMarzio Activator dokupic ^^, dzisiaj inaczej rozlozylbym kaske na wzmacniacz (150e na peavey valveking 8, 250euro na kolumne peavey windsor no i 90e na mt2) ewentualnie, pod i http://www.musik-schmidt.de/Esp-LTD-MH-250-NT-DBSB.html z neck thru, ale chyba zawsze sie pozniej inaczej wybiera. Ja ze swojej gitarki jestem baardzo zadowolony, mam takie brzmienie jakie chcialem, a zaplacilem za nia 200euro w promocji ^^
ja na razie nie mam funduszy nawet na pasek do gitary nawet na struny nie mam na wymianę .. gram na seryjnych niestety ^^' i zastanawiam się czy w przyszłości kupić footwitch czy lepsza by była od razu jakaś używana kostka czy coś ? ale na to bd musiał jeszcze poczekać
moje kondolencje ^^'
bo Craftmana nie można raczej nazwać gitarą a produktem gitaro podobnym ... ^^'
plastikowy mostek + metalowe struny = ??????????????
=wybite zęby?;)
No lepiej tego nie można było ująć
Siema.
ja mam gitare Takamine.
a dokładniej to Takamine EG220
Szkoda tylko, że nie umiesz edytować postów - mpx
http://www.speedyshare.com/files/22554585/Ze.png
moich gitarek jeszcze nie bylo
Cort i Epiphone
bardzo sympatyczna ^^
Dzięki Jeśli chodzi o wygląd, to mi również bardzo się podoba. Urzekł mnie w niej brak połysku, spodobała mi się dużo bardziej niż Hohner HC-06 (to była druga opcja przy kupnie).
moje wiosełko to gitara Anglada CE 3
To może i ja się pochwalę, wczoraj kupiona
istne ferrari ja czekam na kremowego bulleta z riff'a juz 2 tydzien ;d
ja mam Yamahe ^^ już Cię lubie a co do Sqiera też jest wyczesany
Faktycznie, ja jednak do elektryka się dopiero przymierzam :<
ja bym brał czarną
Miałam taki zamiar, ale jak zobaczyłam tę w kolorze naturalnym, to zmieniłam decyzję-nie żałuję. A poza tym, kolor to sprawa drugorzędna:P
Miodek
Gratuluję zakupu, bo zacna gitarka
Łał. Co jak co, ale Dean robi chyba najfajniejsze główki do swoich gitar ^^ (mam akustyka ;p)
P.S. Fajne paznokcie- widać na pierwszym zdjęciu xD
i jeszcze samick ma główki fajne
Witajcie! Niedawno dołączyłem do forum... gram na gitarze akustycznej MSA-Model CW 160 i muszę powiedziec że jak na pierwszy zakup to wspaniale mi się na niej gra
Za jakiś czas plauje zakup mocniejszego sprzętu w granicach 700 zł... może macie jakieś porpozycje jak na początkującego?
zdjęcie ze sklepu bo nie chciało mi się robic własnego
Jaki bez(sz)czelny, nie chciało mu się robić i tak to mpx usunie znając zycie
aa i szczere kondolencje z okazji zakupu tej wspaniałej gitarki ^^
Nie chce mi się usuwać. Jak ześlą go na Syberią za brak praw autorski to jego sprawa.
nie ześlą bo gitarkę kupiłem właśnie w muzycznym markecie i dzięki za kondolencje ;D
MSA? Zobaczymy po pół roku ;p
jak narazie działa idealnie
nie ześlą bo gitarkę kupiłem właśnie w muzycznym markecie i dzięki za kondolencje ;D
Ale nie kupiłeś praw autorskich do zdjęcia.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc