Temat: Rozmowy niekontrolowane
Temat do rozmów o wszystkim i o niczym
Zapraszam!
gg:5122421
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat do rozmów o wszystkim i o niczym
Zapraszam!
Dzisiaj jest 0 stopni Celsjusza, jeśli jutro będzie 2 razy zimniej to jaka będzie temperatura? :>
http://pl.bezsensopedia.wikia.com/wiki/ … sensopedii
To chyba coś w tym temacie
Dzisiaj jest 0 stopni Celsjusza, jeśli jutro będzie 2 razy zimniej to jaka będzie temperatura? :>
Nie przesadzaj że będzie bardziej bo wcale nie powiedziałem inaczej
Klaudija napisał/a:Dzisiaj jest 0 stopni Celsjusza, jeśli jutro będzie 2 razy zimniej to jaka będzie temperatura? :>
Nie przesadzaj że będzie bardziej bo wcale nie powiedziałem inaczej
Brałeś coś?
Rozmowy niekontrolowane, to napisał cokolwiek
Aaaaaaaaaaaaaaaale mi się chce spać.
A ja idę jeść spaghetti
Ślimak ma do przebycia 1 metr. Każdego dnia prze(chodzi/pełza?) połowę drogi która mu została. Po ilu dniach dotrze do celu?
Zaczynasz jeść snickersa. Co 10 minut odgryzasz połowę tego co ci zostało. Będziesz go jeść w nieskończoność?
Prędkosć Mietka wynosi 24 km/h. Sp*****a on przed dresami. Oblicz o której godzinie
Tomek dostanie w p***e jeżeli rozpoczął on ucieczke o 14:00 a dresy wyruszyły za nim
1,5 minuty później, oraz wiedząc że dresy biegną z predkoscia 28 km/h. Pamietaj że
Mietek biegnie z ruchem jednostajnie opóznionym ( jego predkośc zmniejsza sie co 8 s
o 2 m/s ) gdyż jara dużo szlugów.
a wskaźnik oporu powietrza?
okej. prędkość Mietka to 6,66 m/s (:D), ale Tomka nie wiadomo
anyway: poniżej minuty zapewnie
Why so serious son?
Kochani! Spaghetti było pyszne
A mi rosol sie zepsul, ehhhhhhhhhhhhhh do poniedzialku musze sie wirsza nauczyc na niemiecki
Ich mag Züge
Zmieńcie dilera. Wszyscy xD
A temperatura dwa razy mniejsza? Hm... to zależy, bo kelwiny i Fahrenheity nie są sobie równe
Tam nie trzeba nic zamieniać:P Tylko 2x0=0
piwo sie skonczylo. Piwa, dajcie piwa!!!
Zapierd*laj do sklepu xd
do najblizeszego mam 8 km, gnoje zrobili na wsi fryzjera, salon samochodowy, a sklepu NIE!!
Krester, tak btw, to skad Ty mieszkasz?
Niemcy, Sachsen Anhalt, Globig, Gartenstraße X wioska kolo Wittenbergi (Marin Luther z tamtad jest).,
aha. rozumiem. fajna ulica
Przy okazji wyslalem zaproszenie na youtube
Kurczę, nie mogę zasnąć.
ogladnij sobie filma
Ok, obejrzę
A mi się właśnie oczy kleją, wiec idę spać. Dobranoc, kocham Was ;*
KU*WA! skonczylem!
z czym ?
lepszy od tego bylby shoutbox ; d
O_o popieram, jest taka mozliwosc?
witam wszystkich
Wcale nie Klaudijo, bo jeśli będzie dwa razy zimniej, to będziemy mieli hmm... jeśli policzymy kelwinami to 0 stopni to 273 kelwiny, czyli będziemy mieli temperaturę równą -136,5 stopni celsjusza ;p ale nie chce mi się sprawdzać ile dla Fahrenheitów xD
Też to zamieniałam na początku na Kelwiny, ale taki wynik, czyli zakurwiśc*e zimno jest dziwny, więc stwierdziłam, że w tej zagadce może chodzić własnie o to, że będzie tyle samo, czyli 0 stopni C, no więc możliwy wynik. Chociaż pewnie i tak się nie dowiemy, jak jest w rzeczywistości, bo Brainiacowe zagadki są tak na wpół serio i na wpół możliwe do odgadnięcia
Co sądzicie o tym spamerze PawelKKK (czy jakoś tak)?
No właśnie miałam o to samo tu zapytać. Hmm, udaje greka, zna sporo modnych w necie słów typu: pokemon itp niestety niepotrafi ich zastosować, więc sypie nimi gdzie popadnie, zakłada milion tematów w tej samej sprawie, a najbardziej mnie rozwaliło jak zapytał, uwaga: o stronę z instrukcją strojenia strun przy pomocy programu komputerowego potem mówił, ze to pytanie retoryczne(wtf?!) Ehh szkoda słow do takich ułomnych ludzi, jeszcze twierdzi, że on nie spamuje! dobre, co
Koniecznie musi mieć ostatnie zdanie :]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc