Odp: Rozmowy niekontrolowane
[video]http://www.youtube.com/watch?v=flxSpEfCFRc[/video] tyle w tym temacie ;p
"Czarny ty panie błądzę zapewne, bo nie ma ciał nie ma dusz".
Kat "Diabelski Dom III"
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[video]http://www.youtube.com/watch?v=flxSpEfCFRc[/video] tyle w tym temacie ;p
Profesjonalny test Fendera - dokładnie tak jak mówiłem, Fender jest ujowy.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=-4O8oETqCvY[/video]
Test prawdziwych metalowców
Aby w tym kraju tak było więcej takich fachowców!
Różne rzeczy można gitarze wybaczyć, ale brak siódmej struny to już kpina!
Harfę wam nie gitarę
Witam,
nie chciałem zakładać osobnego tematu i zaśmiecać forum. Poszukuję do mojego mostka tremlo firmy Schallera (gitara Mayones KTM2) wajchy. Troszeczkę pgoglowałem i znalazłem cuś. Jedno ramię na średnicę gwintu 6mm a drugie 5,2 mm. No i tu już mam problem, nie wiem które wziąść. Jest jakaś możliwość żeby zmierzyć otwór w które wkręca się ramię bez większego rozkręcania mostka?
Suwmiarką?
Suwmiarką?
No to ja wiem Tylko że nie mam bezpośredniego dostępu do gwintu.
#edit
udało mi się zmierzyć, znalazłem dwie śruby w garażu o gwintach 5 i 6 mm i wkręcałem lekko. Śruba 5mm nie trzymała się, 6mm wkręcała się idealnie. Więc mam już odpowiedź
Dobrze!
Polskie Radio 1 zwróciło się z prośbą o zrobienie jingla. Główny target Jedynki to 45+. Sądzicie, że to dobry kierunek?:
hehe Twoje to?
Nie nie, dlatego w cytacie, ale rozbawiło mnie.
Moja hybrydka 75W już stoi obok
Coś tam kupił? Randalla?
Yhy
Jezu, 1/10 na Master Volume i już porusza blokiem.
Raczej kupiła
Skąd taki pomysł?
Ponoć chodziliśmy razem do klasy ;p
A co, to była klasa całkiem żeńska?
Ale nikt inny się nie wyprowadził ;p Obstawiam więc że się nie pomyliłem
Zauważyliście, że większość użytkowników na forum nie napisała ani jednego posta?
A dokładniej 3/4
Kuba02 napisał/a:Zauważyliście, że większość użytkowników na forum nie napisała ani jednego posta?
A dokładniej 3/4
Bo oni siedzą i ćwiczą a nie jak my :>
Kuba02, masz błąd w opisie. Nasz administrator napisał dokładnie tak:
Szeryf napisał/a:Dlaczego któryś z moderatorów wycina odkopy użytkownika Kuba02 i moje komentarze na ten temat? Toż to były prawdziwe perełki! Nasz archeolog potrafił nawet wydobyć ten wątek z otchłani zapomnienia.
Przyznaję, to ja zrobiłem, może zbyt pochopnie, ale Kuba02 został mianowany oficjalnie forumowym Archeologiem więc od teraz ma prawo robić odkopy.
Więc zamiast:
Kuba02 [...] został mianowany oficjalnie forumowym Archeologiem więc [...] ma prawo robić odkopy
Powinieneś mieć:
Kuba02 został mianowany oficjalnie forumowym Archeologiem więc [...] ma prawo robić odkopy
Pierwszy wielokropek masz wstawiony niepotrzebnie
Ok
Ale ten egzamin gimnazjalny z części humanistycznej okazał się prosty
Jak ja pisałem 2 lata temu to niby też był prosty, ale razem ze sporą częścią rówieśników streściłem zły tekst ;D Wiesz, było kilka tekstów, w zadaniu pod tekstem nr. 4 było "streść tekst 1" - ja oczywiście streściłem czwarty.
PS. nie znasz może kogoś z Zabrza lub okolic kto sprzedaje dość tani bas dla początkującego? Albo combo basowe? Kolega poszukuje ;D
Niestety, ja nawet nie znam żadnej osoby która gra na basie z Zabrza . A co do egzaminu to mieliśmy tylko napisać rozprawkę i odpowiedzieć pisemnie na jedno pytanie
No zgadzam się, historia to przyjemność wręcz była, jak tak sobie popatrzyłem, to tylko 3 źle mam.
No prawda human dosyć prosty był
80% powinno być
Właśnie test ze ścisłych będzie się składał z zamkniętych tylko?
Nie, będą chyba otwarte, tak mi się wydaje. ;]
Jak ze ścisłych będziecie mieli same zamknięte to stracę wiarę w edukację w tym naszym ukochanym kraju.
uwierz mi, że zamknięte mogą być gorsze niż otwarte, chociażby kwadratura koła
Uff jednak dobrze mi dzisiejsze egzaminek poszedł. Z przyrodniczej części były same zamknięte a z matematycznej części tylko 3 otwarte
Ech, przyrodnicza całkiem, całkiem, a matmę zawaliłem na cholernie prostych zadaniach, zaczynam wątpić w siebie
Rok temu z matematyczno-przyrodniczych to była sieczka ;D
Eee tam... gadasz... Nie było tak źle
uwierz mi, że zamknięte mogą być gorsze niż otwarte, chociażby kwadratura koła
Mówisz że mogą mieć to na egzaminie gimnazjalnym?
To chyba jestem coś nie na bieżąco z odkryciami matematyki, albo Ty nie wiesz o czym piszesz. Ewentualnie słaby trolling
Matma banalna w tym roku przyrodnicze trochi zawaliłem niestety
No ale jeszcze tylko językowy został
Kwadratura koła? What the hell is that?!
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc