Odp: Rozmowy niekontrolowane
Powerwolf stanął na wysokości zadania, najnowszy album nie ustępuje pozostałym.
Satani, satani e vade retro sagitta
Schecter Omen 6 + Crate Fw 15 R + Krank Distortion Maximus[DIY]
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powerwolf stanął na wysokości zadania, najnowszy album nie ustępuje pozostałym.
Po supportowaniu Cochise w ten piątek (Małaszyński na wokalu) stwierdzam, że to całkiem spoko goście. Tylko mają straszne siksowate psychofanki - po rzuceniu na nie okiem nie wchodziłem nawet pod scenę, a i tak zostałem odepchany przez jakąś z okrzykiem - "Nie tutaj!". Dwie dostały się na scene w klubiku i przyparły Pawła do ściany. Ej no, ludziska...
Dostałem wszystkie autografy (z dedykacją od gitarzysty) na plakacie, który z nim dzieliliśmy (co z tego, że o nas tylko dosyć skromny dopisek? ). Zastanawiałem się, czy Małaszyński to tylko taki pic na wodę, i.. nie. Jest niezły. Polecam.
Cholera! era era era ra ra
Jest tu jeszcze ktoś? oś oś oś
Ellon obejrzyj sobie Ostatniego Mohikanina bardzo dobry film szczególnie jego końcówka albo posłuchaj sobie Metallici.
Ostatnio na forach tak chyba bywa, że mniej osób się pojawia, więcej czasu na tym badziewiu na F spędzają
dokładnie, role for internetowych przejmuje [przejął?] FB ;P
Ał! Smutno mi... Może na wakacje trochę odżyje...
Może ktoś tutaj to zauważy. Wpadłem dzisiaj na pomysł, w właściwie moja dziewczyna mnie natchnęła, żeby coś z tym światem zrobić i się udzielić. W całym tym grajdole najbardziej denerwuje mnie nietolerancja i w związku z tym pomyślałem: "Dlaczego nie zacząć promować jakichś fajnych idei?" Chciałbym więc zacząć i wpadłem na pomysł, że zacznę od fejsbuka. Teraz tylko pytanie czy ktoś chciałby mi pomóc... Na to pytanie znam odpowiedź - tak. A teraz kolejne - jak takiego kogoś znaleźć? Czy znacie może sposób na wypromowanie (chodzi mi o sam początek) jakiejś strony w internecie? Bo cholera ni w ząb nie wiem co robić. No - mógłbym napisać wiadomości do różnych ludzi i prosić o lajki, czy coś, ale bez przesady...
Napisz co chciałbyś robić a może pomogę, w końcu tą stronę odwiedza parę tysięcy osób dziennie więc jakieś tam doświadczenie mam
Pierwszy raz mi się zdarzyło, że przez zmianę strun i strojenie gitary nabawiłam się odcisku na palcu xD A wszystko przez to, że klient przyniósł gitarę, która leżała na strychu 20 lat...
Cześć wszystkim
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc