Temat: Bluskaj
Więc zrobiłem wczoraj coś takiego:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=UixDIdxG … r_embedded[/video]
Pierwsze co w ogóle nagrywałem, może się wam spodoba . I ewentualnie co jest ee źle?
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Więc zrobiłem wczoraj coś takiego:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=UixDIdxG … r_embedded[/video]
Pierwsze co w ogóle nagrywałem, może się wam spodoba . I ewentualnie co jest ee źle?
Mi się podoba. Jest to twój utwór tak? jeżeli tak to nie możemy ci powiedzieć co jest źle. To ty powinieneś wiedzieć czy zagrałeś dobrze itp. Technicznie chyba dobrze. Niech wypowiedzą sie inni
Btw. Zapraszam do oceny moich filmików.
No technicznie mi chodzi, tzn ja wiem, gdzie jest błąd ale usunąłem wszystkie ścieżki więc musiałbym nagrywać od nowa...
No i czy się podoba .
I nie pytam się jaka była moja wizja .
I tak, moje.
Jak napisałęm wyżej podoba mi się. Fajna drug gitarka w tle
nie moje klimaty...ale fajne;P
mega klimatyczne, gitara akustyczna cud miód i orzeszki, szkoda ze nie ma video i tabulatury ^^
i duze brawa jezeli naprawde sam to wymysliles
Mnie się osobiście bardzo podoba, ma zachowany w sobie ten spokój, który lubię mimo, że słucham na co dzień mocniejszych brzmień. No i jak na początkującego(bo dla takich to forum jest) to jestem pełen podziwu, pomysłu i wykonania ;]
Brakuje tylko przesterowania w akordowej części utworu, jakiejś wyczepistej solówki na koniec, no i tekstu:) Ogólnie rewelacja.
łał, nie... ŁAŁ!
Czyli wystarczyło powiedzieć w rozmowach, że jednak coś nagrałem .
Próżność ze mnie wychodzi, ale co tam.
Uznałem, że przesterowanie bez jakiejś sensownej sekcji rytmicznej w postaci grzechotki i tamburyna nie ma sensu. Śpiewać nie umiem i nie mam zamiaru, chyba, że jak odkurzam. Lubie się znęcać, ale bez przesady. I wszystko było na czystym na elektryku, bynajmniej nie stratopodobnym.
W sumie to jestem zaskoczony jakością mikrofonów słuchawkowych.
Nie chce tabów pisać, ale powiem, że jest w d-mollu w drop d.
I wszystko było na czystym na elektryku, bynajmniej nie stratopodobnym.
Coś nie tak ze stratami?
Fajny efekt ta druga gitarka, zdradzisz co to? ;d
No, że moim zdaniem 'w normalnych warunkach' stratowi na czystym bliżej do brzmienia akustyka niż mojemu lespaulątku.
To jest wah wah z którego jestem średnio zadowolony... Morley Pro Series II. Właśnie z czystego kanału, który nawet całkiem całkiem brzmi tutaj.
To jest wah wah z którego jestem średnio zadowolony... Morley Pro Series II. Właśnie z czystego kanału, który nawet całkiem całkiem brzmi tutaj.
No właśnie byłem pewien, że właśnie gdzieś to słyszałem ale właśnie zaintrygowało mnie to "inne" brzmienie.
Drogi... hehe
Jesteś pewien, że patrzyłeś na kaczkę a nie na to 'combo' dist/vol/wah?
ile już grasz?
Jakoś tak 1,5 roku. 3 czerwca wziąłem gitarę do ręki.
fajny kawałek, zwłaszcza pod koniec na kaczce dobrze zabrzmiało. Duży plus
Dobrze się tego słucha.
powiem ci tyle.
Kontynuuj swoje dzielo i wymysl cos xD albo zagraj cos innego, bo ciekaw jestem jak zagrasz cos innego hmmm moglbys zagrac canon rocka? ;3 taka propozycja ode mnie poniewaz kocham ten utworek <3 cieszylbym sie jabys zagral
Tak szczerze to chybabym umarł z nudów jak bym miał się nauczyć canon rocka . W ogóle nie do końca mi się podoba...
A tak na poważnie to może kiedyś bo na razie ledwo nadążam ze szkołą i innymi lekarzami, a teraz dojdą mi pewnie jakieś próby w szkole .
Jeżeli cię satysfakcjonuje to mogę przez weekend nagrać takie wpół improwizowane purple haze hendrixa do podkładu.
zawsze cos!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc