Temat: Co zagrać na weselu? xD
Mam OKROPNIE głupie pytanie. Chciałem siostrze zrobić niespodziankę i zagrać na jej weselu. TYLKO CO? Mógłby mi ktoś pomóc? (ale się wygłupiłem ;])
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam OKROPNIE głupie pytanie. Chciałem siostrze zrobić niespodziankę i zagrać na jej weselu. TYLKO CO? Mógłby mi ktoś pomóc? (ale się wygłupiłem ;])
Umiera jej wolność... może tak marsza pogrzebowego?
najlepiej zagraj jej cos co lubi sluchac ;p
Są różne fajne pozytywne piosenki nadające się na taką okazję (wszystkie zresztą kłamią:D), możesz np zagrać "I believe I can fly", albo "Love's divine" Seala...
I believe I can fly to jest super. Chyba na to się zdecyduje
Siema, mam mały problem, bo za jakieś 3 miesiące jest ślub takich znajomych u których mam grać na weselu z takim tam zespołem. No i potrzebuję kilku piosenek, takich żebym umiał fajnie zagrać gdy ktoś podejdzie i poprosi mnie o zagranie CZEGOŚ. Macie dla mnie jakieś ciekawe propozycje? Wiadomo, te piosenki muszą być raczej w spokojnym klimacie, ogólnie znane i lubiane. Disco polo odpada
Fajnie się gra rodzicom Gdy nie ma w domu dzieci - Kazik'a. Możesz rąbnąć jeszcze humorystyczną wstawkę z jakimś marszem (może pogrzebowym, to zależy jakie poczucie humoru mają goście)
Marsz imperialny z gwiezdnych wojen, a potem "to jest już koniec".
Może "Szczęśliwej drogi już czas"?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc