Temat: jarek14
Sory, że usuwam ten filmik ale to wiocha była ;p
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sory, że usuwam ten filmik ale to wiocha była ;p
Ja tam mam taką zasadę, że nigdy nie patrze na rozpisane bicia tylko albo porównuję z utworem albo po prostu gram jak mi pasuje. Ogólnie to zawsze raczej można przyspieszać i sobie poeksperymentować z ilością uderzeń i tempem o ile się nie pogubimy i nie zaczniemy grac nierówno, a tobie trochę nierówno właśnie tam wyszło i wydawało mi się, że miejscami ucinałeś pojedyncze uderzenia. Ogólnie spoko, ale po 3 miesiącach mógłbyś już się starac coś trudniejszego zagrać, no i na początku tak zauważyłem, że chyba jeszcze nie do końca się rozluźniłeś przy instrumencie bo tak jakoś nerwowo ci wychodziło bicie.
to był taki stres przed kamerą ;p a trudniejsze czyli jakie np ?? bo mam kilka w swoim repertuarze możliwe że trudniejszych obecnie próbuje wehikuł czasu jeżeli chodi o takie piosenki grane z chwytów i oprócz tego próbuje grać "stairway to heaven"
Z trudniejszych to np. Dżem - Do kołyski. Jeszcze nie przesłuchałem występu ale jak uporam się z internetem to napiszę.
O, to jak dopracujesz stairway to wrzucaj ^^
zanim dopracuje to troche czasu minie chciałem sie do końca tego tygodnia nauczyć całości ale bym sie cieszył jak bym już wstęp idealnie z dobrym tempem zagrał.
nawet niezle, czasem sie zgubiles D: ale spoko troche jakby nienastrojona gitara albo mi sie zdaje xD
bardzo mi sie podoba, ja dopiero zaczynam (jestem na etapie nauki szybkiej zmiany podstawowych chwytow) i mam nadzieje ze ze dwa miechy tez tak bede wymiatal. Jak dla mnie to calkiem konkretnie..
troche jakby nienastrojona gitara albo mi sie zdaje xD
raczej jest nastrojona zawsze sprawdzam z ap guitar tuner także raczej jest nastrojona może to wina jakości nagrania . dzięki za opinie
http://w24.wrzuta.pl/film/77li1pMqWUU/mov00088
Nothing else matters
Nierówno i urywasz dźwięki.
W SLTSpirit albo coś nie stroi albo grasz na innym stroju niż podkład w tle xD
Hm...fałszujesz bendy, rzeczywiście nierówno i urywasz dźwięki.
Fajny dres i kapciuszki baj de łej
Tam w tym wehikuł czasu to Ty śpiewasz? OO
nie
Ale o czym wy mówicie w ogóle? Ta Pantera naprawdę nieźle, fragmentów, gdzie pogubiłeś rytm jest naprawdę mało. Bardzo przyzwoicie zważywszy, że to dosyć trudny numer. Na przyszłość gitara głośniej.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc