Temat: Gitary Admira - opinie
czy gitara Admira to dobra gitara? jestem początkującym graczem i jak mówie np w sklepie muzycznym że mam admire to tak sie dziwnie na mnie patrzą... tą gitare dostałam. to dobra gitara jest?
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy gitara Admira to dobra gitara? jestem początkującym graczem i jak mówie np w sklepie muzycznym że mam admire to tak sie dziwnie na mnie patrzą... tą gitare dostałam. to dobra gitara jest?
Admiry ogólnie uchodzą za porządne. Podaj może jaki to model. Powinna byc naklejka wewnątrz pudła, zajrzyj przez otwór rezonansowy.
To są jedne z lepszych gitar klasycznych... pochodzą z Hiszpanii - to już o czymś świadczy A jak brzmią? Tak, że nawet największy fan metalu się nad nimi pochyli.
sam jestem posiadaczem admiry, dokładniej juanity, świetnie się spisuje, nie moge narzekać byla to moja pierwsza gitare i uzytkuje na niej caly czas.
Ja mam Admirę Artistę- jest rewelacyjna. Świetne, głębokie brzmienie i niesamowicie wygodny gryf..
Miałam też okazję grać na tańszym modelu- Maladze, równie wygodna. Jeden z moich znajomych śmie nawet twierdzić, że wygodniejsza niż Artista.
Nie wiem, dlaczego jesteś w sklepie obdarzana dziwnymi spojrzeniami, masz bardzo dobrą gitarę. Może dziwią się, że dostałaś właśnie Admirę, a nie jakiś tani, chiński szajs z Lidla
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc