Mati wiem, który palec za którą strunę odpowiada. A powiedz mi jeszcze jak mam takie taby:
Anime : Hikaru No Go
Title : Mae wo Muite
Tabbed by : Pasto
E|-------0-----2-----|-3---3---2-----3----2-----0---|-------------0-----|-2---2---0-----2----0---------|
B|-------------------|------------------------------|-------3-----------|--------------------------3---|
G|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
D|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
A|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
E|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
E|-------0-----2-----|-3---3---2-----3----5---------|-7----5----3----0--|-2-----7----------------------|
B|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
G|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
D|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
A|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
E|-------------------|------------------------------|-------------------|------------------------------|
E|-10----0-----2-----|-3--3--3--2-----3----2-----0--|-------------0-----|-2---2---0-----2----3---------|
B|-------------------|------------------------------|-------3-----------|------------------------------|
(admin: ciach)
E|--------|--------|
B|--------|-0------|
G|-2------|-0------|
D|--------|-2------|
A|--------|--------|
E|--------|--------|
To którymi palcami mam to grać?