Tak, to head 2U do racku, ale nikt nie powiedział, że bez kejsa będzie działał gorzej
No właśnie nie, bo w mojej okolicy (do około 200 km od Chełma) nie ma takiej możliwości niestety, a nie mam możliwości poświęcenia całego dnia na wycieczkę gdzieś do punktu X 400 km ode mnie, bo niestety matura jest zbyt blisko, żebym miał czas... Wydaje mi się, że charakterystyka może być podobna, jeżeli nie taka sama jak w IRT120, bo to jest mniejszy brat tego heada. IRT120 też ciężko u mnie gdzieś spotkać, ale to jeszcze jest do zrobienia. Myślę, że ciekawym przykładem użytkownika pieców z tej serii jest niejaki Andy James, który bardzo chwalił te głowy. Aktualnie, jeżeli się nie mylę, przeniósł się na ENGLe 670, ale nie dziwię mu się, bo to dwie półki wyżej - dużo więcej możliwości
A jak tam ten twój Blackastar się sprawuje? - ostatnio ogrywałem taki i był bardzo obiecujący, ale coś mi w nim nie pasowało brzmieniowo... Nie wiem właściwie co dokładnie, ale na przykład head Labogi, który ogrywałem w tym samym sklepie był dla mnie lepszy, tylko sam head kosztował za dużo... Tutaj mam 3 kanały, boost i multum innych pierdów, których możliwe, że nawet w pełni nie będę wykorzystywał, ale są i będą. Słyszałem, że reverb jest trochę awaryjny, ale ja i tak mam reverb zewnętrzny, a planuję dokupić coś fajnego - może jeżeli się zdecyduję na IRT to będę kompletował cały rack pomału, więc luz.
Nie wiem też na razie jakiej paki użyję, bo łamię się pomiędzy V30'kami, a może jakimiś Greenbackami... A może jest coś innego o czym nie wiem. Ale najpierw head
Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X