Odp: Dawisiek21
heh dobre
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100
GG: 7365993
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
heh dobre
Dawisiek, napisz mi jak ty zrobiłeś te tłumienia w smells like teen spirit, bo mnie wychodzą chyba źle, sam sprawdź
[video]http://www.youtube.com/watch?v=LN_tkrtERBU[/video]
Nagrałem jeszcze samo audio, tutaj solo wyszło dużo lepiej
Ja tam po prostu klade lewa reke na wszytkich strunach, 4 razy uderzam przytlumione struny i juz
Ja tam po prostu klade lewa reke na wszytkich strunach, 4 razy uderzam przytlumione struny i juz
Dawisiek sie nazywasz? Ja obiema tlumie, prawa i lewą
Dawisiek, spokojnie, Karol tylko chciał pomóc, to chyba nic złego. Co do tłumienia, to pewniej kładz palce na strunach, tylko nie za mocno, żeby nie docisnąc na progu.
Edit: z tego co widze na filmiku, to podczas tłumienia kostkujesz tylko strunę E. Połóż palce na całej szerokości gryfu i wtedy spróbuj kostkować po wszystkich strunach, będzie lepszy efekt
Karol sie za bardzo wcina , żeby nabić posty, pytałem Dawiśka, bo jego wersja mnie zainteresowała
grzesiek2805
Kostkowałem struny A i D zwykle, E raczej wcale
Abrams, jakiego masz footswitcha?
Boss Mt2 MetalZone
[video]http://www.youtube.com/watch?v=sIrU29MVIbE[/video]
Kolejny cover z playback'u hehe
UWAGA:
Cos mi nie pasuje tu przy stroju, wydaje mi sie ze jakby ,,ciut'' mi nie stroi. Dajcie mi znac bo niechce sie skompromitowac. Sluchalem tego nawet na sluchawach, czekam na wasze zdanie
Jak zwykle fajnie
Brakuje mi jeszcze kilku piosenek
To znaczy Hells Bells, Girls got rhythm, Big Gun, Touch too much, are ju redi i inne
dobre ;p może z rana głuchy jestem, ale strój raczej w porządku
btw.
CO ONI ZROBILI Z YOUTUBEM???
Trochę żeś się pod koniec solówki pogubił, ale nawet fajnie.
CO ONI ZROBILI Z YOUTUBEM???
Nie wiadomo co gdzie jest co nie?
Co tu dużo mówić - kolejny naprawdę dobry cover. Widać, że naprawę czujesz muzykę AC/DC. (Chociaż raz na jakiś czas byś mógł coś z innego repertuaru wrzucić ;p)
Trochę żeś się pod koniec solówki pogubił, ale nawet fajnie.
Ja to tak gram, tak mi juz siadlo i zawsze tak gram, jestem bardzo pedantyczny wiec jakbym czul ze cos posralem to bym tego nie wsadzał
naucz sie Iron Mana Black Sabbathu
Ja to tak gram, tak mi juz siadlo i zawsze tak gram, jestem bardzo pedantyczny wiec jakbym czul ze cos posralem to bym tego nie wsadzał
No Dawisiek, teraz mnie rozwaliłeś
Osoba A mówi: No, bardzo fajnie, ale w solówce możnaby coś poprawić
Osoba B mówi: Ja to tak gram, tak mi się podoba, nic nie zmieniam, bo tak jest dobrze.
Powiedz mi po co wstawiasz covery, jeżeli nie ma w nich co poprawiać?
Żeby pokazać jaki jesteś zaj***sty?
Od****dol się, piszesz tak: Trochę żeś się pod koniec solówki pogubił, ale nawet fajnie. A nie ze moznaby poprawic.
Okej, przekonałeś mnie.
(bo faktycznie, jak coś jest nie za dobrze, to poprawianie nie jest logicznym ciągiem dalszym)
Jak się wstawia poraz 23929392 ten sam cover to chyba dla lansu...
Jak się wstawia poraz 23929392 ten sam cover to chyba dla lansu...
Ch*j a nie to samo, 1 raz na elektryku to gram.
Okej, przekonałeś mnie.
(bo faktycznie, jak coś jest nie za dobrze, to poprawianie nie jest logicznym ciągiem dalszym)
Wyrabiam sobie wlasny styl po jakiego grzyba mam grac identycznie? Gram jak mi dobrze
Zwykle jak ktoś się w czymś "gubi", to nie robi tego specjalnie... Po prostu było nierytmicznie w pewnych momentach.
Dajcie mi znac bo niechce sie skompromitowac.
Daję ci znak, abyś przemyślał następna wypowiedź, jeśli chcesz tej kompromitacji uniknąć.
Dawisiek nie przeginasz troche? wrzuciles zeby ocenili twoja gre to oceniaja...
EEE ludzie, ludzie! Nie ma takiego przeklinania! Pobijcie sie jeszcze wszyscy. Nie, żebym był jednostronny, ale zapodajcie najpierw swoje covery, a dopiero potem sie wyklinajcie. Dziękuję, dobranoc.
Edit:
Do moderatorów - tak na przyszłość - za takie coś dajcie po bananie i spokój.
Przepraszam za moje niecenzuralne slówka.
@grzesiek2805- Jedna osoba za używanie niecenzuralnych słów dostała bana na jakiś czas, jeśli ktoś też chce to śmiało, hulaj dusza!
@Dawisiek- Ocenzurowałam twoje przekleństwa, mam nadzieję, że to się nie powtórzy.
Dobra, koniec offtopu.
ej stary gdzie są nowe covery, po tym koncercie powinieneś nagrać z 10, sam sie po nim ucze AC/DC sporo
tak czy tak Dawisiek dawno nic nie wrzucał mógłby coś nagrać nowego ^^
Mam problemy z mikrofonem, musze kupic nowy i wtedy bedzie coverek
Moze kogos zainteresuje co robie "po godzinach"? Watpie jednak
[video]http://www.youtube.com/watch?v=LO4IBkNzz7k[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=gDJEzJJ0ymg[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=OvZodbb5KP8[/video]
Niestety nie rozumiem twojego monty pythonowskiego humoru z duża ilością ironii.
Twój sposób wyśmiawania szarej codzienności do mnie nie trafia...
Cieszy mnie jednak, że są jeszcze ludzie robiący wysmakowane filmy dla wyższych sfer.
ten twój Soundking AK30A to do gitary akustycznej no nie??i tak normalnie podłanczasz do niego elektryka??masz jakis efekt.czy w piecyku wbudowanyjakci sie sprawóje?zamieżasz gozmienic?? :D
To jest normalny piec tylko gralem nim na akustyku a potem jak kupilem elektryka to gram tez na elektryku na tym piecu i dzwiek jest fajny, 2 covery na tym piecu i na elektryku nagralem
policił bys go??może bym sobie takikupił?
eeee nie bardzo, to jest taki zwykly shit, lepiej cos lepszego
Jestem fanka AC/DC.
graj cos trudniejszego. ;]
mi jeszcze troche brakuje ;D
Dawisiek z tego co sie orientuje to jest za mlody troche na siłke,bo jeszcze ci się ciało"samo z siebi formuje"
Na silke powinno sie chodzic (mozna) od 15lat wiec...
Wiecie co wam jeszcze powiem? Nie mam czym grac, moje kostki sa tak zruchane ze masakra. Trza bedzie sie wybrac do sklepu muzycznego
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc