Odp: karol1998
Dzięki! Masz racje na poczatku z tymi hamerami i pullofami sie pogubilem, i troche jeszcze przy poprzeczkach
GG:18350838 Mój kanał Youtube
Regulamin dobrego ucznia - gdy szkoła się pali gaś ją benzyną
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki! Masz racje na poczatku z tymi hamerami i pullofami sie pogubilem, i troche jeszcze przy poprzeczkach
Dobra, struny sa ok, to pomyslalem ze nagram to poraz drugi. Tym sie rozni, ze tlumie struny, gram na przesterze, i chyba wogole lepiej
[video]http://www.youtube.com/watch?v=xASB7YFQZjk[/video]
Co to R'n'R? ^^
Rock and roll. No nie wiem KTOŚ mi mówil, ze to rock and roll.
A no tak
Dobra, skomentujcie ten film
Mi to na Blues'a pasuje.
Mi tez pasowalo, ale mi Gitarzystek w komentarzach w poprzednim bluesowym nagraniu powiedzial ze to r'n'r...
Jakies jeszcze uwagi do NEM-a?
Mi tez pasowalo, ale mi Gitarzystek w komentarzach w poprzednim bluesowym nagraniu powiedzial ze to r'n'r...
trza się mpx'a zapytać. ON wie wszystko <modli się>
Masz cos do mpx-a?
ja wam mówię że to blues
Masz cos do mpx-a?
ależ skąd! To mój Bóg drugi można by powiedzieć...
A zaczelo sie od pytania czy mpx gra na gitarze
Jeśli się nie mylę to pasek od gitary się trzyma za prawą ręką. ;] Taka mała uwaga.
no fakt w taki sposób grając może cię boleć kark xd lepiej przełóż pasek za prawe ramie ;]
Gitarzystek, jesteś ofiarą własnego podpisu.
karol1998, dobrze zagrałeś, pewnie masz nauczyciela, bo dobrze trzymasz gryf. Rzeczywiście kojarzy mi się to z bluesem, ale jest tam też coś z rocka a właściwie dosyć sporo.
Gitarzystek, jesteś ofiarą własnego podpisu.
karol1998, dobrze zagrałeś, pewnie masz nauczyciela, bo dobrze trzymasz gryf. Rzeczywiście kojarzy mi się to z bluesem, ale jest tam też coś z rocka a właściwie dosyć sporo.
mówiłem Wam, że On Wam wytłumaczy. Pokłon, Panie...
Gitarzystek, dajcie już spokój... Co do gry, to fajnie, widać postępy
Niech robi z siebie klauna, mnie to nie rusza
Co do piosenki to troche błędów imo jest,no i musisz cos wykombinowac z rozmairem .
@Gitarzystek-przestan robic z siebie idiote, bo to są marne prowokacje
@mpx-nie wiem po co reagujesz,wkońcu jestes modem
myślę, że Gitarzystek sam nie wie do końca co w ogole mówi (pisze)
Nemoris pozamiatał
Chodzi ci o dwuznacznosc "rozmiaru' ?Czy o to co do was napisałem?
To co do nas napisałeś
Nie wiem czy w pozytywnym czy w negatywnym ale spoko ;p
Nie wiem czy w pozytywnym czy w negatywnym ale spoko ;p
Na plus
Słuchajta, mam problem z tappingiem. Niw wychodzi,jakos dziwnie mi to brzmi. Prosze o konkretne uwagi, nie w stylu "zle" albo "pocwicz jeszcze", tylko co konkretnie jest zle.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=ClL6bv2pBTM[/video]
Wiem na pewno ze nie w tempie, ale szybciej nie umiem
I sorki ze tak dziwnie trzymam gitare,ale jakos przy tym nawalaniu w struny mi zjechala
mi się podoba, świetnie wyszło.
btw. sorry, że Ci Karol takiego offtopa tu zrobiliśmy... dobra dam sobie spokój, ale po prostu wkurzył mnie mpx... to wszystko.
mi się podoba, świetnie wyszło.
btw. sorry, że Ci Karol takiego offtopa tu zrobiliśmy... dobra dam sobie spokój, ale po prostu wkurzył mnie mpx... to wszystko.
Co ty, mi sie wydawalo, ze beznadzieja... Najgorsze jest to zejscie, to mi nie wyszlo.
Nudziło mi sie to stwierdzilem ze cos ponagrywam.
Sorki za bledy i jakosc nagrania.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=8SLY0KKY3cY[/video]
Komentujcie!
Weź popraw ten link bo na twój kanał odsyła. A co do filmiku - jak dla mnie to zbyt monotonne jest, ale ogólnie w porządku.
Poprawione
Od wczoraj uczę się grać na gitarze i jak patrzę to dużo początkujacych uczy się trudniejszych kawałków a ja zacząłem od uczenia się progów i nut umiem już zagrać "wlazł kotek na płotek" .
na razie poznałem takie nuty jak struna 1e i progi 0,1,3 sruna 2h- progi 1,3,0 3g progi 2,0 4d 2,3,0 5a 2,3,0 6e progi 2,3,0 i mam pytanko czy dobrze że na początek uczę sie nut czy od razu czegoś trudniejszego?????????????????????.
Ortografia obowiązuje! - Rouge
Zamknąłeś swoje konto ?!
aha
Dobra dobra, witam ponownie.
Chciałbym prosić o usunięcie tego tematu, bo mam zamiar zrobić wszytstko od nowa, tylko muszę kupić jescze jeden kabel, zeby się podłaczyc do kompa, bo ten mi nie łączy.
Z góry dziękuje
ojojoj troche za wolno i gubisz dźwięki i podciągniecia są niedociągnięte w tym drugim;p
moja ulubiona solówka <3
może sie nie znam bo na elektryku nigdy nie grałęm do tej pory ale według mnie faktycznie kilku dzwieków zabrakło ale ogólnie może być:)
tak właśnie wiem ze bendy mi nie wyszły
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc