Odp: Koncerty
Ja byłam. Zajebista zabawa, aż odjeżdzać mi się nie chciało Szkoda tylko, że byłam dość daleko od sceny, ale coś tam było widać. Boże, to NIESAMOWITE zobaczyć to na żywo, za kilkadziesiąt lat będę opowiadać o tym dzieciom
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja byłam. Zajebista zabawa, aż odjeżdzać mi się nie chciało Szkoda tylko, że byłam dość daleko od sceny, ale coś tam było widać. Boże, to NIESAMOWITE zobaczyć to na żywo, za kilkadziesiąt lat będę opowiadać o tym dzieciom
Ac/Dc miazga!
Angus pozamiatal ;p
Moge teraz umrzec hehee
Ja też byłem. Koncert świetny, najlepszy na jakim dane mi było być do tej pory. Przeżycia nie do opisania.
Kurde, no to wam gratuluje
Ja miałem jechac ale w ostatniej chwili wszyscy znajomi sie wycofali
Ile grali? Macie jakies foty/filmy?
Na YT juz pewnie caly koncert siedzi grali od 21-23 czyli 2h jak ktos liczyc nie umie
Kurde czy tylko ja tak mam że myślę tylko o tym koncercie ?
pewnie jest jeszcze paru takich psycholi ;D
Było super tego sie nie da słowami wyrazić
A mi nie dane było byc, ach, a szkoda
Wiecie , moze, czy będzie jakaś emisja w TV, albo chociaż jakiegos bootlega, bo te nagrania z Yt to ...no nie oddają tego wrażenia
^ raczej nie będzie... jak już powinien być live na tvn ale nie było...
^ raczej nie będzie... jak już powinien być live na tvn ale nie było...
Marzenia... Za to o koncercie Lady Zgagi będą trąbić codziennie. Nie rozumiem ich toku myślenia, jak przyjechała Madonna, to gadali o niej bez przerwy, a to jak tam dojechać, a to że budują już scenę itp. O AC/DC nie słyszałam żadnej informacji, a przecież to wydarzenie tej samej skali. Pop jest cacy a rock to już be??? W tej tv to tylko pranie mózgów.
Dlatego nikt tu nie chce przyjeżdzac
Bez przesady, ostatecznie w TVN-ie puścili koncert Red Hotów więc może to samo zrobią z AC/DC?
Zazdroszczę wszystkim tego koncertu, a teraz czekam na Metallikę
mozecie sobie poczytac http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/ … wo,59310,1 http://muzyka.interia.pl/raport/ac-dc-w … 84589,6964
Ja też byłem na AC/DC i było odjaazdoowo. Tylko gadżety strasznie drogie były
Teraz jeszce czekam na Metallice
Kurde, pojechałabym na Metallikę, szkoda że bilety takie drogie
A ja znowu nie mogę byc, kurna, oby powtórzyli jeszcze to wydarzenie, chociaż raz
Szkoda, że bilety takie drogie i do tego dojazd, po prostu brak kasy, bardzo wielka szkoda
a to już dzisiaj
Czasami mój młody wiek mnie irytuje (ale myslę, że jeżeli za jakies dwa ata będzie moze następny koncert to moze pojadę już ), ale Karolowi jednak zazdroszczę rodziców, ze go puścili
wątpię, żeby Metallica pokazała się jeszcze w Polsce...
A czemu nie? Byli juz u nas tyle razy, zawsze wracają , myslę, że za jakieś dwa lata znowu bedą
Alias mam podobnie, gdyby nie starzy to bym pojechał. Byle do 18tki... :E
Ja idę z tatą, bo to on jest największym fanem metallici
Zazdroszczę Karolowi, żeby mój ojciec był fanem metalliki...:D
Wróciłem. Na Megadeth ledwo przeżyłem pogo, na Slayerze stałem z tyłu żeby na nich popatrzeć, bo nie miałem siły się napieprzać. Było zajebiście. Darłem ryja przez pół koncertu. Niezwykłą atmosfera. Naprawdę było warto za te dwie stówy.
ja najbardziej czekałem na mege i metkę..no i slayera, ale i tak nie byłem, opowiadać wrażenia, macie jakies nagrania?
Ja mam tylko nagranie, jak wszyscy śpiewają "Die" Jak dla mnie niesamowity koncert, co prawda dziś nacierpiałam się z powodu powrotu do domu od kumpla, ale dla takich emocji było warto Zaraz po koncercie nie mogłam mówić, a w samochodzie spałam prawie całą drogę, byłam wyczerpana po Wielkiej Czwórce Najlepszy koncert w moim życiu, zdetronizował nawet koncert Blackmore's Night!
Właśnie wróciłem z koncertu Big Cyc (dni Bochni) było zaje*iście, dawno się tak nie ubawiłem
Pogo oczywiście mnie nie ominęło
A propos, jest ktoś z tych okolic (Bochnia, Kraków) na forum??
Byłem na Metallice w Wawie i bardzo się rozczarowałem, Metallica klasa, ale atmosfera denna, mało metalli, a głównie ludzie, którzy poprostu powinni tam być, w Chorzowie w 2008 było zarąbiście, czuło się tą atmosfere koncertu metalowego. Ac/dc w Berlinie też było we tydzień temu zaj...iste
a na Metal Hammer Festival 2010 w Katowicach ktoś się wybiera?
http://koncertyyy.pl/koncert/metal-hamm … ice/13173/
@grzesiek ja jestem z Myślenic to nie daleko od Bochni ;P
ja mam blisko mieszkam w Zabrzu ale jadę na Deep Purple.Chociaż jest jeszcze szansa że będę na metal hammerze
a bilety na deep purple kosztują tyle prawie tyle samo co na metal hammer.. ;P
Na deep purple mam już bilety, a mój tato też słucha takiej muzyki jak ja więc z kasa bym nie miał problemu ale mi się jakoś nie chce jechać tym bardziej że gwiazdą wieczoru będzie korn
@grzesiek2805 to ja jestem Kraków - Myślenice .
A na 'młotek' to raczej się wybiorę, jeżeli 'technicznie' nic mi się nie posypie .
Bluskaj kłamcoo! nie jesteś Kraków-Myślenice przecierz Ty jesteś z Jasienicy !
@bidnara no własnie , gdyby nie ten korn.. ale na Opeth bym się przejechał.
a na Metal Hammer Festival 2010 w Katowicach ktoś się wybiera?
http://koncertyyy.pl/koncert/metal-hamm … ice/13173/@grzesiek ja jestem z Myślenic to nie daleko od Bochni ;P
Pcim to dzielnica Myślenic? No no, człowiek całe życie się uczy.
A co do tematu, to co w ogóle sądzicie o tym Młotku? Ja szczerze mówiąc to poza Kornem i Opethem nic reszty nie kojarzę .
ja myśle że w tym roku bardziej bym wolał na Młotek jechać niż na Woodstock ;P
@Bluskaj, Pcim to osobna miejscowość
PS ale mnie tu dawno nie bylo
Jestem po Płock Cover Festiwal, świetna impreza, polecam każdemu!
A na Rawę ktoś jedzie czy tu same metale? ;D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc