Odp: Brovvnstone
niee, jemu chodzilo o to, że ma lepszy czas na stekę...
wtf?
Chodziło mi o to, że kiedys go przeskocze.
brovvnstone-ja zacznę się rowijac szybciej
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niee, jemu chodzilo o to, że ma lepszy czas na stekę...
wtf?
Chodziło mi o to, że kiedys go przeskocze.
brovvnstone-ja zacznę się rowijac szybciej
@Szal PL
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
to zacznij grac wiecej niz 6h dziennie xD
Osz ty Więc moje ćwiczenia bedą krótsze, ale wydajne
Powiosłowałem. Zapraszam do mojego tematu
Sorry z góry za offtopa, ale chcę o coś zapytać autora a nie ma na tym forum prywatnych wiadomości chyba
Uwaga, uwaga, pytanie: Jaką kamerką nagrywasz te filmiki? Super płynność, sam bym coś nagrał tylko nie wiem co kupić. Zajefajnie tez słychać co grasz, masz osobny mikrofon czy to ten z kamerki?
BTW. brzmienie tej gitary jest zajebiste T_T
Jakie miałeś ustawienia wzmaka przy november rain?
brovvnstone, niby nie chciał zradzać jakich efektów użyta itd, ale na którymś filmiku włącza przester kliknięciem myszki, więc wnioski nasuwaja sie same
przejzałes mnie hehe w niektorych Guitar Rig 4 a w niektorych wzmak, niestety nie mam footswitcha to muszę lapą włączać xDD
co do kamerki to nagrywam kamera z laptopa hp siostry xD
[video]http://www.youtube.com/watch?v=iiGW2rFE5s4[/video]
Nowy filmik, przed chwila nagralem.
Zajebiście !
Cholera jasna nie wierze ci, że ta gitara kosztowała poniżej 2 kawałków
Podziwiam cię za to, ile czasu poświęcasz na ćwiczenia, motywujesz
Może spróbujesz coś z nowej płyty Slasha ?
Cholera jasna nie wierze ci, że ta gitara kosztowała poniżej 2 kawałków
Podziwiam cię za to, ile czasu poświęcasz na ćwiczenia, motywujesz
Hehe gitarka kosztowala ok.700cos moze, nie pamietam juz. Chciałbym miec lepsza ale jak narazie ta jest zajebista i nie musze w niej nic zmieniam, jedyne co chcialbym zmienic to wmzak ale to juz inna historia. Dzieki za komentarz xd
Fajnie Ci palce chodzą. No i ładnie zagrana solóweczka
Nie ma co się rozpisywać, jesteś zdecydowanie najlepszy technicznie ze wszystkich na forum (przynajmniej spośród tych, którzy wstawiają jakieś kawałki)
dzieki
świetne kawałki, gitarka również super mam podobną:D tak trzymaj super Ci wychodzą te covery
dzieki ! XD mam do Was pytanie: co sądzicie o tym brzmieniu ?? ukręciłem je przed chwilą i chciałbym się dowiedzieć czy to dobrze brzmi: http://www.speedyshare.com/files/23205593/introscom.mp3
6godzin dziennie? Grasz kawałki? Improwizujesz, ćwiczysz z brzdąknięcia na brzdąknięcie? 0.0
Staram się spędzić 2h przy gitarze i wpierw mam rozgrzewkę, ćwiczenia na rozciągnięcie palców (4 miesiąc gry) jakieś utworki prostsze i brzdąkanie/ łupanie po swojemu xD
Żeby i mi Bozia dała trochę takiego talentu... filmiki świetne - gra jeszcze bardziej!
Brzmienie miodne Jakie ustawienia i efekty?
"Babciu, to jest zaje*iste!".
przecież to oryginał a nie twoje nagranie superr ;] też bym chciał dojść do takiego brzmienia na moim Laney'u jako specjalistę od G'nR mógłbym Cię prosić o ocenienie mojej solówki z November Rain ? (tu)
November rain też ze słuchu zagrałeś całe? ;>
Wow ;p
Najbardziej podobal mi sie Nightrain ;d
btw., na serio grasz 1.5 roku?
Zastanawiam się, co jest bardziej prawdopodobne: jesteś Mozartem rock'n'rolla, czy conajminej jeden fakt na twój temat jest zmyślony?
tak 1.5 roku, wszystko ze sluchu, dzieki za komenty
Jak nagrywasz te swoje filmiki? Chodzi mi o audio. Masz jakis interface?
Zastanawiam się, co jest bardziej prawdopodobne: jesteś Mozartem rock'n'rolla, czy conajminej jeden fakt na twój temat jest zmyślony?
yy potraktuje to jako komplement?
z całym szacunkiem ja bym tego raczej nie ujął jako komplement. z tego co widze to november rain idalnie to samo co z tabów, nie zobatrzylem żeby choć jedna nuta byla inna..
raczej nie uwierze w to ze wszystko grasz ze słuchu..
to nie wierz, nie moj problem
Własnie Brovvnstone jakiś nowy coverek sie szykuje?
Bladur, ja zazdroszczę Ci tak dobrego słuchu i tak zajebisjej umiejętniści czytania tabów, zeby zobaczyć ze jest identycznie zagrane
nie sluchu tylko wzroku ;] obejżałem pare razy i doszłem do wniosku że w tabach jest tak samo.. To jemu powinieneś zazdrościć tak dobrego słuchu, nie mi
To była ironicznie, ale mniejsza o to.
wiem że to byla ironia..
yy... a to była ironiczna odpowiedź na twoją ironię.. mniejsza o to
w każdym razie, wierzysz w to że gra wszystko ze słuchu? ;]
Jakoś nie dostrzegłem tam ironii, ale mniejsza o to.
A czemu mam mu nie wierzyć? ;>
Z zazdrości?
y.. raczej nie
Każdy mógłby powiedzieć że wszystko gra ze słuchu ale dobra, mniejsza o to. ;]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc