Odp: Brovvnstone
To jest moc tego forum. Teraz wybuchnie wielka tlotnia... moze zrobicie rozprawke czy Bronek gra ze słuchu czy nie
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To jest moc tego forum. Teraz wybuchnie wielka tlotnia... moze zrobicie rozprawke czy Bronek gra ze słuchu czy nie
masz racje , koniec tematu ;p
Nie chcę na nowo zaczynać kłótni, ale Baldur, wg mnie, każdy jakoś musi swoją legendarną postać budować Masz rację co do tego grania. Też myślę, że to z tabów.
Też uważam, że gra z tabów. Uważam również, że nie zmienia to faktu że robi to całkiem dobrze.
x.x piszcie co chcecie, ja wiem swoje, wy swoje
I myślę, że na tym koniec tej dyskusji.
A powiedźcie mi ludzie, czy według was zagranie czegoś ze słuchu jest czymś niemożliwym?
To jak wy zamierzacie improwizować? Tłukąc bezmyślnie skale?
Własnie Brovvnstone jakiś nowy coverek sie szykuje?
Nie mam kamery narazie, ale jak bedzie to zrobie cos z plyty slasha, prawdopodobnie starlight,
Genialnie grasz!
pozazdrościć feelingu o.O jak można uzyskać taki sustain jak w Knocking ?? ;P bo jak ja to gram to dużo szybciej mi gitara cichnie
odpowiedni bending...:)
Wiesz co robisz źle? Nie rozpisujesz tabów dla naszej kochanej społeczności
nie wiem jak wam ale ja nie lobię uczyć się solówek z tabów wole Youtube albo słuch xd pierwszą solówkę Knockin wyczaiłem ze słuchu tak jak Brovvnstone drugą nauczyłem się z filmiku ;]
Ja też wolę wykorzystać swoj słuch i wzrok ostatnio własnie naumiałem się solo do Novembber rain, zajęło mi to w sumie jakies 2h
ps. sorki za offtopa
@up przy November Rain też nie korzystałem z tab'ów
zreszta moze robi sobie sam taby ze sluchu? xD what eva gosciu wymiatasz, tez chcialbym tak grac ale to tylko marzenia i dopiero stana sie za hoho czasu byle tak dalej chłopie
Bronek mozesz zrobic zdjecie głowki gitary i wrzucic tu na forum?? Ta gitara jest zbyt perfekcyjna jak na "zwykly szajs" tak jak to ujales wczesniej Przy okazji zapraszam do mojego tematu
http://www.gitaradlapoczatkujacych.pl/f … Iommi.html
Pozdro i czekam na opinie ;D
Siema dawno sie nie odzywalem (duzo spraw na glowie) XD dzieki za komentarze
TIommi wrzucilbym zdjecie ale nie chce mi sie teraz robic (tak wiem jestem leniem XD) ale powiem Ci ze jest to gitara lentamente jak cos :s pozdro all! moze za pare dni wrzuce jakis cover moze A7X- nightmare lub you could be mine albo godfather theme zobaczymy jak bedzie sie nagrywalo
jeśli możesz zajrzyj do mojego topic'u bo jestem Ciekaw Twojej opinii na temat mojego ostatniego filmu
Witam.
Naprawde swietnie grasz, uwielbiam Twoje covery.
Z niecierpliwoscia oczekuje czegos A7X, bo to jeden z moich ulubionych zespolow
Witam Was po bardzo dlugiej przerwie !!:p Przez caly ten czas gdy nie dodawalem filmikow to cwiczylem ostro Napewno o wiele lepiej gram teraz, ale nie mnie to oceniac. Niedlugo( w przeciagu tygodnia) dodam kolejny filmik. Pozdro - Brovvnstone
no do roboty Slash ;D
[video]http://www.youtube.com/watch?v=32OuxBgWdJk[/video] za 1 razem nagrałem w wolnej chwili moze jeszcze kiedys cos dodam
Geniusz !!!!
bez przesady, ale dzieki
Jak mozecie to ocencie moj wokal : http://w602.wrzuta.pl/audio/0Eh5DhJhiGB … ncie_wokal
nagralem zwyklym mikrofonem za 15 zl to jakosc troche dupna, ze tak ujme !:D
Masz naprawdę genialny wokal! Ja też tak chcę.
Uważam, że powinieneś zacząć już coś robić z Twoim głosem i umiejętnością gry na gitarze. Może już coś działasz? Grasz w zespole? Może spróbuj zrobić coś od początku do końca własnego, a jak już masz to pokaż ;p. Chętnie posłuchałbym Twojej kreatywności, pozdro
Mowicie seryjnie? czy tylko sie nabijacie?:D
Czlowieku masz talent! popieram oarsmana i jeszcze ile grasz?
Dzieki oO na gitarze gram okolo 3 lat juz, cos takiego a spiewam sobie tak od miesiaca. Nie mam zespolu zadnego w domu sobie pogrywam / nagralem nightrain : http://strinnity121.wrzuta.pl/audio/acN … ocal_cover
Fajnie by było, jak byś nagrywał z obrazem i dodatkowo z nagranymi ścieżkami gitary i wrzucał na youtube. Nie wiem, jakoś wolę widzieć też wykonawcę
Co do głosu, to całkiem fajnie
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc