Odp: W jakie gry gracie ?
gh Metallica na ps2, a na blaszaku to Assassin`s Creed II, Call of Duty 6 i Wiedźmin
Nie mam polskich znakow!
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
gh Metallica na ps2, a na blaszaku to Assassin`s Creed II, Call of Duty 6 i Wiedźmin
Nightmare, grasz w Warrocka? Zagramy?
Właściwie to niedużo, ale można Grałem kiedyś ale zapomniałem hasła na konto i trzeba od nowa
To właz na G1 i się rejestruj Jak cos to pisz na GG 7365993
Kilkadziesiąt gier w życiu przeszedłem, ale obecnie gram troszke w wiedzmina, nawet ostatnio w ogóle, wcześciej dużo grałem w guitar hero 3 i world tour. W sumie guitar hero mnie zachęciło do gry na gitarze. ;]
Emmm. Ja gram w LoL'a (League of Legends), Wiedźmina, KoTORa 2 i w C&C3 z dodatkiem.
Jeśli ktoś jest chętny do gry w LoL'a to zapraszam do tego linka.
Przepraszam za to, że tak brutalnie wykopuje topic ale nie mogłem się powstrzymać ^^
o ktoś w lola gra ;p twórcy gry wybrali bardzo fajny skrót .
Gram w : Wowa-na prywatnych (prywatne serwy = darmowa gra), LoLa , Gothiki wszystkie , S.T.A.L.K.E.R a ostatnio w fallouta 3
Jaki nick masz na lolu? I jaki serwer? Bo może zagramy ^^
grałem jakieś 3 tyg potem przestałem 8lvl chyba a grałem tristaną a nick CorpseFire
Ja ostatnio Jedi Outcast na pc i Driver 76 na psp
Urban Terror
Alien Swarm
Bioshock
Painkiller Czarna Edycja
wolfestein Enemy Territory
Saga Fallout:
1.Fallout
2. Fallout 2
3. Dodatek Fallout Tactics.
Lost Planet Colonies Extreme condition
Spore
World of Goo
Hitman 2 Silent Assasin
Sporo
gram na psp i gram CS'a i pożyczyłem od kuzyna spore musze powiedzieć że łatwa gra i Assassin's Creed II
Ja sie ostatnio w Dirta 2 bawie, jak mam chwilke czasu ;D
Zapomniałem, jak jestem u babci to gram Wolfenstaina 3d, Wolfensteina Spear of destiny Duke Nukem 3d i Blake Stone
W Duke grasz? Ach przypomniały mi się dawne czasy...
Gram też w warrocka , dopóki mi kompa nie wyłączy.
Kompa nie wyłączy?
wujek?
no ten co piosenke po pijaku pisał
Ja pamiętam jak w Duke Nukem się grało. Ten klimacik "rozwalaj aż przestanie się ruszać" i teksty tego gościa Chyba sobie znowu zagram
bo komputer sie sam wylacza
Ja pamiętam jak pierwszego Duke'a przeszedłem ;p
Xanter, jak ci się komp sam wyłącza to rozbebesz obudowę i sprawdź czy chłodzenie na karcie graficznej i procesorze działa.
Spróbuj przeczyścić wiatraczki.
Ja ostatnio radiator w grafie rozkręciłem bo mi właśnie się grzała i wyłączała kompa, przetarłem skrzydełka z kurzu, przejechałem silikonem i już się nie grzeje.
"Look's like it's time to kill!"
Moja ciotka ma ten problem, ale w kompie praktycznie 0 kurzu, wszystkie kable sprawne, nie zgodzili się na reinstalke systemu... Może słaby masz zasilacz ?
No jeśli wyczyszczenie wiatraczków nie pomaga to wypadałoby sprawdzić zasialacz rezeczywiście.
Ja będę musiał nałożyć pastę termoprzewodzącą na procesor bo mi chyba wyschła i po pół godzinie działania komputera na procesorze ma 79 stopni xD
A ja nadal gram na Pegazusie!:D
Fajna zabawa zagrać w Mario,Contre lub włożyć do pegazusa grę "99999 in 1":D
Ja gram w God of War II na ps2 ale kurde scina sie i dalej przejsc nie moge xD CS:S steam oraz league of legends
Fallout 3 znowu, zanim uzbieram kasę na New Vegas i CoD: Black Ops ;p
A ja nadal gram na Pegazusie!:D
Fajna zabawa zagrać w Mario,Contre lub włożyć do pegazusa grę "99999 in 1":D
Też niedawno grałem, ale popsuły mi się jojsticki i nie wiem, gdzie to dokupić...
@ up
Wolę bierki...
Europa Universalis 3
Gta SA
Heroes 3 Wake of Gods
Chińczyk albo jakis koreańczyk... uwielbiam tez w szachy zagrać
A tak na powaznie to Dawn of War: DC, BF: heroes (godne polecenia ) Guild Wars, czasami jakieś Battleforge, chociaz osatnio nie mam w ogóle czasu na gre, albo nie mam z kim zagrac... bida... uwielbiam tez w szachy zagrać
A ja gram w Mario Forever (szkoda, że nie mogę znaleźć nigdzie wersji Nintendowskiej- strasznie mi dzieciństwo przypomina, chętnie zagrałabym jeszcze raz...), w Zenka Zombi i póki nie miałam gitary, chętnie grałam w Frets on Fire (coś jak Giutar Hero, ale na komputer).
Gothic, Wiedźmin, 9Dragons (malo znana, a fajna gierka MMORPG), Crashday, Prince of Persia, Władca Pierścieni- Bitwa o Śródziemie z dodatkiem Król Nazguli, Mount & Blade, FIFA 10 i ostatnio zaczalem w plemiona Ale przede wszystkim na gitarce siedze, czasem se pogram na kompie czy cos ^^
Mafia, Heroes 3 i 4, nałogowo Gothic 1 i 2 - najcudowniejsze gry na świecie. Oprócz tego jeszcze Quake 2, Arcanum, Prince of Persia Dwa Trony, kiedyś w GTA 3 i Vice City, ale już mi się znudziły, NHL 02 i 04, NFS:U2 i to by było na tyle, ogólnie same starocie.
A kto gra w jamlegend?( http://www.jamlegend.com/ ) Fanów GH zapraszam do wspólnej gry, z kumplem sobie czasami gram shodowny na trybie 'strum and tap' na poziomach insane czasami legendary.
Ja przez jakiś czas w to grałam, fajna zabawa Ale teraz bardziej jestem zaangażowana w granie w Wiedźmina, bo to aż wstyd, że zaczęłam już kiedyś w to grać, a nie skończyłam.
@ OskarD
Swego czasu grało się w Crashdaya. Nie ma to jak capture the flag w multiplayerze w 8 osób xD
@ McBekon
Stareńka Mafia to jedna z moich ulubionych gier. Przeszedłem ją ze 4 razy, ale w jeździe ekstremalnej nie mogłem chyba 3 samochodów odblokować.
@ Rames
Ja grałam w jamlegend, ale teraz mam laptopa i jakoś jeszcze nie dokupiłam klawiatury. No i póki co zatrzymałam się na jakimś słabym poziomie, bo zwykle grałam z kimś. Dlatego też punktów mam mało. Jedną piosenkę uwielbiam grać, a mianowicie ,,Doctor Who" Static Labu.
Aha, ostatnio bardzo z siebie dumna zaczęłam grać w Legend of Zelda... Pamiętacie jeszcze tę grę?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc