Odp: Koncerty
a gdzie gdzie?
Edit: juz znalazłem. Szkoda ze nie bedzie Ryśka...
//Washburn WI24 (TESLA Plasma 2 set) -> VOX V845 -> Ashdown G60R, Epiphone DR100
GG: 7365993
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a gdzie gdzie?
Edit: juz znalazłem. Szkoda ze nie bedzie Ryśka...
A gdzie miałaby być Rawa?
A Rysiek to może mieć problemy z występem na Rawie...
a no tak, fail szkoda, że miałem wtedy dopiero 2 lata
[video]http://www.youtube.com/watch?v=XjXwl15T4A4[/video]
to jedzie ktoś?
a może ktoś jutro do Zabrza, do wiatraka na Huntera jedzie?
A na Deep Purple do Katowic?
podobno Ozzy i Santana w Ergo Arenie
Są jeszcze jakieś ciekawe koncerty w tym roku, chodzi mi o muzykę hard rock,heavy metal,rock.
w Polsce nic.
Lady zgaga podobno jest.
jak mowilem, nic ciekawego.
that's fucking right
zgaga to mnie mało obchodzi, nie lubię takiej muzy.
Grzeszysz przyjacielu, grzeszysz.
Zmienię ton. Zgaga tworzy wspaniałe utwory przy niej Saxon, Iron Maiden, Judas Priest, Led Zeppelin, Thin Lizzy itp. to nic, ona tworzy nowy styl muzyczny nie słuchajcie heavy metalu on was tylko ogłupia, posłuchajcie jej, z nią przeżyjecie najpiękniejsze chwile w swoim życiu, chodzi mi oczywiście o muzykę. Musiałbym strasznie długi post napisać aby wyrazić w nim wszystkie walory zgagi. Krester zadowolony czy dopisać coś jeszcze.
lady gaga jest spoko.
w Polsce nic.
no proszę Cię...
Krester napisał/a:w Polsce nic.
no proszę Cię...
http://koncertyyy.pl/koncerty/2010/
TSA, Dzem cos jeszcze? Monika Wrotka?:)
otwarcia stadionów (we wrocku podobno RHCP), podobno metallica ma grać, Waters i wiele innych. No i dojdą wszelkiego rodzaju festiwale, chociażby opener na którym na pewno się zjawię.
również mnóstwo polskiej, dobrej muzyki.
Są jeszcze jakieś ciekawe koncerty w tym roku, chodzi mi o muzykę hard rock,heavy metal,rock.
eeee...
sorry, ja już żyję 2011
Kurcze a może Iron Maiden zawita, teraz mówię o roku 2011. Wiecie Metallica już mi się przejadła jak większości pewnie chociaż nadal przyjemni ich się słucha.
No tak, Sweet pokazałeś klasę, nie ma co. !
Po co od razu ironizować o Lady G. ? Tworzy całkiem dobrą muzykę i umiejętnie manipuluje mediami, do tego robi niezły show na koncertach
Jak ktoś tam chce sobie wmawiać, że gaga jest super to:
Ja tam czekam aż sęw polsce a7x pojawi ;p
Ja chcę Ironów w Polsce Pomarzyć dobra rzecz, ale może w ramach The Final Frontier by do Nas przyjechali...
Jak ktoś tam chce sobie wmawiać, że gaga jest super to:
nie rozumiem twojej wypowiedzi
Ja też nie. Bo napisałeś jakbyś ją chciał zjechać a w linku jest cytat pochwały...
Myszon mogli by, a Zakk chyba nie trzeźwo myślał gdy wypowiadał się o tej artystce.
Nikt nie mówił, że jestem normalny.
Mi się wydaje że po prosty BYŁ trzeźwy .
haha Bluskaj dobre, naprawdę.
Sweet, wypowiedz się o niej w minusach w takim razie, a nie ciągle tylko jedziesz na nią To smutne jak w tych czasach "nie tyka się "gówna" " bo tak nakazują tru-koledzy
Ja mogę, nie podoba mi się bo nie lubie tego typu muzyki.
koniec dobranoc.
Powiem tak, za ostro ją zaatakowałem, w muzyce pop jest na pewno dobra ale denerwują mnie cały czas niusy na temat tych gwiazd itp. wiem większość tych pierdół wypisują ludzie którzy na oczy jej nie wiedzieli, ale gwiazdy też są sobie winne, bo nieraz takie głupoty wygadują, nie mówię konkretnie o niej, ale wiecie o takim Iron Maiden jest mało plotek i pierdół mówię o Polsce a jednak są popularni. Teraz przejrzałem i wiem że porównywałem ją do zespołów których ja słucham, a przecież ona tworzy inny gatunek muzyczny. Mam nadzieję że teraz przedstawiłem obiektywny opis. Zrozumiały dla wszystkich.
Czyli wy myślicie że ją lubię?
Do diaska .
Powiem tak, za ostro ją zaatakowałem, w muzyce pop jest na pewno dobra ale denerwują mnie cały czas niusy na temat tych gwiazd itp. wiem większość tych pierdół wypisują ludzie którzy na oczy jej nie wiedzieli, ale gwiazdy też są sobie winne, bo nieraz takie głupoty wygadują, nie mówię konkretnie o niej, ale wiecie o takim Iron Maiden jest mało plotek i pierdół mówię o Polsce a jednak są popularni. Teraz przejrzałem i wiem że porównywałem ją do zespołów których ja słucham, a przecież ona tworzy inny gatunek muzyczny. Mam nadzieję że teraz przedstawiłem obiektywny opis. Zrozumiały dla wszystkich.
no właśnie, z tym się zgadzam :] ona robi szum żeby o niej mówili po prostu, spodobało jej się po lollapaloozie, i poszła w komercję, bo kiedyś inspirowała się np. zeppelinami.
zaprzecza sama sobie, manipuluje mediami, aby zawsze było o niej głośno.
Bluskaj - można się domyślić, że nie lubisz jej ;
Jedno slowo- Kasa
Oj panowie, gubicie się w zeznaniach
PS. Powiedziałbym coś o pewnym zespole, ale musi się to jeszcze potwierdzić. Jak to będzie prawda to potem zacytuje ten post i będę jednym z pierwszych osob które o tym wiedziały Ale będę (jestem) zajebisty
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc