To jest Van Halen?!
Myślałem, że jakoś bardziej wyrafinowanie wygląda .
Przewidując wasze posty - wiem - Wstyd i Hańba!
Eee, to? http://www.youtube.com/watch?v=SzW8fi8z5C8
---------------------------------------------------------------------------------
Weź od kuzyna też jakiś kabel, ewentualnie kup i przejściówkę z dużego jacka na małego. Podpinasz tedy ustrojstwo do wejścia liniowego w komputerze i masz kanał czysty czyli nie przester, czyli nie szatana, czyli nie
Potem ściągasz triala Guitar Riga bo gdzieżbym śmiał namawiać na piractwo i tam kombinujesz z efektami i masz więcej znajdźków niż mi teraz ptasiego mleczka zostało .
Tam jest jednostronne Tremolo czyli tak zwane Tremolo - czyli ruchomy mostek mogący się wajchować w jedną stronę, w dół. Jak zaczynasz to nic nie musisz regulować po zmianie strun bo menzura raz ustawiona nie powinna jakoś strasznych niestrojeń powodować. Z drugiej strony sam możesz się pobawić w regulacje skoro to tania gitara. A w tremolo masz tyle samo kręcenia co w zwykłym, stałym mostku (tune-o-maticu na przykład). Wajchę po prostu wyjmiesz (albo złamiesz tak jak ja złamałem koledze w ESP ). Są jeszcze mostki dwustronne tak zwane dwustronne tremolo i tu CIEKAWOSTKA - nie wszystkie dwustronne tremolo to Floyd Rose, ale każdy Floyd to dwustronne tremolo. Z nim to jest kupa zabawy jak masz te mikro-stroiki i inne sprężynki od których samego wspomnienia robi mi się wilgotno.
---------------------------------------------------------------------------------
Zagrałem na gumce od pokrowca na zagłówek w autobusie wlazłkotkanapłotka i nawet człowiek absolutnie zafascynowany teologią i religią stwierdził, że gram ową piosnkę.
Les Paul to model firmy Gibson. Ibanez to również firma .
Dziwnie brzmi gdy się mówi "kupię sobie jabłko albo jakieś warzywo" .
I wiem - lawina tekstu. Mam nadzieje, ze da się czytać .