Temat: Chwyty barowe
xxxxxxxxxxxxx
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
xxxxxxxxxxxxx
Mam ten sam problem, w sumie to mialem pare miechów temu. Ja sie nie przejmowalem tym, zaczynalem od chwytow niebarowych, i na tych innych cwiczylem palce. Z czasem mnie to denerwowalo, ograniczalo. Obnizylem naciag strun bardzo i wtedy uczylem sie łapac barowe, co pewien czas naciagalem , naciagalem, az umialem zabrac chwyty a i naciag byl OK.
Pozdrawiam!
Czemu?
Wiec skoro "oni" ci tak mowili, to po co sie pytasz? ...eh
Na tej stronie jest to omówione, są filmiki, a nawet był już taki temat. Próbuj aż wyjdzie, nikt ci nie da dokładnego przepisu, dzięki któremu opanujesz to w kilka sekund. Trzeba ruszyć głową, poszukać, a potem mieć wystarczająco dużo samozaparcia żeby osiągnąć sukces. Pozdrawiam.
Jeju, czy wy wszyscy myślicie że można wszystko umieć od razu? może chodzić też umieliście w 1 dniu życia?! ja się uczyłem dziwnie dosyć barowych bo na piosenkach tj. Am F(Barowy) C G(barowy) i nie przejmowałem się że brzmi jak power chord i z czasem to zaczynało dobrze brzmieć i teraz umiem barowe nie dość że grać to jeszcze szybko zmieniać, ale co do techniki(tego waszego ułożenia kciuka O.O) http://www.youtube.com/watch?v=vzYfdYto … r_embedded
Jeśli ktoś nie zna j.angielskiego lub sie nie może domyślić to chodzi o ułożenie palca(wskazującego) jak kapo i o ile dobrze pamiętam nic tam nie ma o kciuku
Najważniejsze są cierpliwość, wytrwałość i motywacja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc