Temat: przystawka
mam problem z przystawką . ponieważ strasznie brzęczy ten brzdęk jest niedozniesienia jak moge temu zapobiec
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam problem z przystawką . ponieważ strasznie brzęczy ten brzdęk jest niedozniesienia jak moge temu zapobiec
Kup Calgon
popieram, sam stosowałem i sprawdził się znakomicie
[video]http://www.youtube.com/watch?v=2Svwm_k9 … re=related[/video]
nie macie się z kogo nabijać nie wiem po prostu i tyle wy myślicie że co wy jesteście jacyś super też kiedyś zaczynaliście i jak wam się coś z gitarom działo to nie wiedzieliście jak temu zapobiec
Dłuższe życie każdej gitary to Calgon!...
@Krester Ew. Cilit się sprawdza...
nie macie się z kogo nabijać nie wiem po prostu i tyle wy myślicie że co wy jesteście jacyś super też kiedyś zaczynaliście i jak wam się coś z gitarom działo to nie wiedzieliście jak temu zapobiec
Zadaj sobie zasadnicze pytanie. Co ma Calgon do gitary?
ja mam problem z gitarą a ty mi tu jakimś calgonem wyjeżdżasz
Stary, Ty wiesz co się w ogóle dzieje?
Nie mogę Ci pomóc. JESTEM KONIEM.
Opisz jakoś konkretniej problem a nie "gitara mi brzęczy".
To wcale nie musi być wina przystawki.
Ile grasz? Jaki masz sprzęt?
W ogóle to czy Ci brzęczy we wzmacniaczu czy sama przystawka Ci brzęczy? Bo z tego co napisałeś to za cholerę nie da się zrozumieć, w pierwszym momencie to chciałem zasugerować użycie śrubokrętu czy czegoś...
otuż sprzęt jest niezbyt dobry bo robiony ręcznie tylko przystawki maszynka są kupione .Gdy podłączam gitarę - dżeka to zaczyna mi bardzo trzeszczeć a jak zacznę grać to nagle nie trzeszczy ,przestaję grać znów trzeszczy
Wytłumacz "przystawki maszynka" bo nie mam pojęcia co to znaczy. I jaki masz wzmacniacz?
Dłuższe życie każdej gitary to Calgon!...
@Krester Ew. Cilit się sprawdza...
Warto wiedzieć, niestety nie mam teraz gitary s sepsótom pżystawkom. Ale jak kupie nową gitare to wypróbuje
Slash, proszę Cię, pisz po polsku bo nikt tego nie potrafi zrozumieć...
Nie wiem, czy to prowokacja, czy naprawdę jesteś jakiś pokrzywdzony przez los, ale przeglądarka podkreśla błędy, a że zdanie zaczynamy wielką literą chyba w szkole nauczyli, hmmm?
To, że gniazdo ma "bolec", nie znaczy, że uzieniemie w nim jest
Ale to dość prawdopodobne
Ale to prawdopodobieństwo nie wynika z tego, że jest "bolcec". Uziemienie jest zależne od tego, czy w instalacji jest przewód uziemiający
Faza zero podpięta do bolca być musi, aby uziemienie było, młody padawanie...
@up, że hę? Ja wiem, że musi być podpięta, ale napisałem, że bez przewodu uziemiającego, uziemienia nie ma. Bo odniosłem wrażenie, że GeNeX'owi wystarcza sam bolec do uziemienia oczywiście bez urazy GeNeX
Nie, ale że prawdopodobieństwo posiadania uziemienia w gniazdku jest stosunkowo wyższe, gdy ten bolec jednak jest ;p
@slash
A może masz włączony przester?
@slash
A może masz włączony przester?
No co Ty...
otuż sprzęt jest niezbyt dobry bo robiony ręcznie tylko przystawki maszynka są kupione .Gdy podłączam gitarę - dżeka to zaczyna mi bardzo trzeszczeć a jak zacznę grać to nagle nie trzeszczy ,przestaję grać znów trzeszczy
Nie sądzę, by o to chodziło
@up
Ja mam tak, jak włącze przester
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc