Myślę, że najpierw wybiorę się z gitara i zobaczę jak to będzie brzmiało, porównam z dostępnymi kostkami i zobaczę, bo na razie snuje plany trochę w ciemno. Największe obawy mam właśnie przed "niedograniem" się pieca i POD'a. Wiem jednak, że ten konkretnie piecyk w swej prostocie zawsze zgrywał się z efektami podłączanymi do niego - przez to mam pewnie złudną nadzieję, ale jednak nadzieję, że to może zagrać, chociaż nie zakładam niczego. Nie mam też pojęcia jak to będzie w przypadku POD'a. Bo wiem, ze to nie jest do końca efekt...
W tym momencie mogę, tak jak już powiedziałem, snuć tylko domysły. Sprawa rozstrzygnie się po złączeniu wszystkiego w jedno.
BTW, jakie efekty polecilibyście nieobeznanemu w temacie. Nieobeznany chciałby osiągnąć mocno przesterowane brzmienie z pewną dawką brudu, w osiągalnej cenie. Nie liczy na nówki sztuki, ale na używki do ~300/350zł.
Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X