Temat: Nexis022
Witam, Na gitarze gram od niedawna a tu moje 1 vid Green Day Boulevard of Broken Dreams . Dużo błędów ale nie chciałem nagrywać 2 raz ;p
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, Na gitarze gram od niedawna a tu moje 1 vid Green Day Boulevard of Broken Dreams . Dużo błędów ale nie chciałem nagrywać 2 raz ;p
dobra praca lewej ręki.
w tle mogłeś puscic oryginał
Tak na szybko nagrywałem to nie miałem nawet czasu puścić ale nagram cover LP - Numb to wtedy z podkładem ;p i intro do Wehikułu Czasu , Dżemu.
Nikt wiecej już nie oceni?;p
Sporo brzęczenia strun. Zbyt wiele - przez niedokładnie położone palce lewej ręki. Brzmi też jakby było kilka nietrafionych akordów. Popracuj nad ich zmianą. Na początku powoli. To ważne.
Dobra praca lewej ręki, ale jednak często nie "trafiasz" (nie chodzi mi tu o rytm), poćwicz precyzję dłoni i akordy. Prawej ręki nie widzę, więc nic dokładniej nie powiem, ale dopracowanie akordów się kłania
dobra praca lewej ręki.
chodziło o że jej nie widac, i ma tak nie nagrywac~~
Prawej ręki nie widzę
właśnie prawą widac xd
Fuk... pomyliłem strony...
Dzięki za krytykę ale jakoś właśnie sam sie dziwie bo dajmy przyciskam dość mocno a tu brzęk , brzęk @.@ Ale też jest to spowodowane tym że jak zmieniam akord to przez przypadek pociągne palcem strune i brzęczy.
Możliwe, że po prostu gitara brzęczy...
A pamiętasz, by strunę przyciskać jak najbliżej progu (ale nie na nim)?
Nagraj pracę lewej dłoni, wtedy może coś się wyjaśni
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc