Odp: Rozmowy niekontrolowane
@CAR Troszeczkę odwrotnie ma być niż mówisz...
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@CAR Troszeczkę odwrotnie ma być niż mówisz...
SONET XXVIII
"Do Einsteina"
Kocham wszystkie wzory z C więc kocham wszystkie Ein-
steina więc kocham ubóstwiam Einsteina więc ja
Tam ubóstwiam Einsteina ja tam ubóstwiam ja
Tam ja ja tam ubóstwiam Einsteina więc kocham
Wszystkie wzory z ja tam ubóstwiam Einsteina
więc kocham wszystkie wzory ja tam ubóstwiam Ein-
steina więc kocham wszystkie ja tam ubóstwiam Ein
steina więc kocham ja tam ubóstwiam Einsteina
Więc ja tam ubóstwiam Einsteina więc kocham ja
tam ubóstwiam Einsteina więc kocham wszystkie wzo-
ry więc ja tam kocham kocham wszystkie wzory z C
Więc ja tam ubóstwiam Einsteina więc kocham ja
tam ubóstwiam Einsteina więc kocham wszystkie wzo-
ry więc ja tam kocham kocham wszystkie wzory z C
Teraz to już jest barok ;-)
Jechałem dziś w południe na egzamin z rysunku. Auto coś dziwnie sportowo się odzywa. Myślę, ocho, dziura w tłumiku. Wracam z egzaminu wydech coraz głośniejszy. 200m przed domem, jadę jak WRC, coś się jeszcze tłucze pod podłogą. Wjeżdżam na podwórko, zaglądam pod samochód, tłumik urwany. No zajebiście, ciekawe czym jutro do pracy pojadę. Będę musiał wziąć 'cienkiego' od brata... co za wstyd.
Co do usterek w pojazdach to ostatnio często łapie kapcie kiedy jeżdżę na rowerze W przeciągu 3 dni miałem 2 kapcie.
@Grzesiek,
architektura? Jakie miasto?
Kraków. A co, Ty też?
E: tak, architektura.
Szeryf a gdzie C w II zwrotce? Uciąć mu jajca!
Binadra sprawdź czy nic nie masz wbitego w oponę co by ci te dętki rozwalało, sprawdź czy pompujesz wystarczająco czyli coś koło 40-60 Psi, bo miękką dętkę łatwiej zsnejkować, ewentualnie wymień dętkę jeśli stara.
No ja za rok będę do Gliwic zdawał na polibudę. Jakie tematy mieliście, jak Ci poszło?
Jeden to oczywiście martwa natura, a drugi temat to "domek psa". Myślę, że najgorzej nie było, aczkolwiek patrząc na prace innych może być ciężko. Zobaczymy
Byłem wczoraj na zajęciach i kilka dziewczyn o tym mówiło. Szczerze mówiąc sam nie wiem jak bym odebrał "brak tła" - ale chyba płaszczyznę podstawy i tło w postaci ciemnej plamy bym zrobił.
A jaki pomysł miałeś? Podobno wszyscy rysowali trzy jakieś proste bryły na sobie i to tyle w sumie.
W Gliwicach na szczęście nie ma martwej
Po prostu chyba chcieli rysować architektonicznie, więc rysowali tak jak mówisz, kilka brył. Zależy co autor miał na myśli Ja narysowałem coś w stylu staropolskiego domu. Brak tła ułatwił mi pracę, bo bym chyba nie zdążył go narysować Narysowałem linię horyzontu, światłocienie i tyle. Część poniżej linii, jako podstawa.
Szeryf a gdzie C w II zwrotce? Uciąć mu jajca!
Brak C miał być zabiegiem artystycznym. Poza tym ucięcie jajec jest już karą za granie w zespole bez wykształcenia muzycznego, więc musiałbym dostać coś innego ;-)
No ja za rok będę do Gliwic zdawał na polibudę. Jakie tematy mieliście, jak Ci poszło?
Ja studiuję w Gliwicach :-) Ale nie architekturę, ja z "wieży magów".
O ja chcę za rok do wieży magów, bo to AEI prawda?
@Obywatel nie, bo paragraf 2^77ah+_1 w książce kucharskiej mówi, że jak masz jajca, to zwykle dwa.
Uwaga, na obiad mam schabowego.
Po prostu chyba chcieli rysować architektonicznie, więc rysowali tak jak mówisz, kilka brył. Zależy co autor miał na myśli Ja narysowałem coś w stylu staropolskiego domu. Brak tła ułatwił mi pracę, bo bym chyba nie zdążył go narysować Narysowałem linię horyzontu, światłocienie i tyle. Część poniżej linii, jako podstawa.
Która to była próba? No i podobno przed egzaminem na korytarzu już mówili co będzie. W ogóle Kraków i Wrocław nie mają zbyt dobrej opinii jeżeli chodzi o równość przy rekrutacji.
A no to witam wszystkich uczęszczających/przejeżdżających/ mieszkających w Gliwicach ^.^
W sensie który raz podchodziłem? Pierwszy Owszem, mówili coś, ale to pewnie po południu i o tematach z rannego egzaminu. Po losowaniu okazały się inne.
O ja chcę za rok do wieży magów, bo to AEI prawda?
Tak.
Fajny zespol znalazlem ostatnio
http://www.youtube.com/watch?v=miZLob1Hi4I
Fajnie się tego słucha. Widzę, ze jesteś fanem Powerwolf więc muszę się pochwalić, że miałem okazje posłuchać na żywo na Metalfescie i udało mi się nawet zdobyć ich autografy.
I jak podobali Ci sie?
Ja mam za daleko niestety. Z okolic warszawy jestem
Koncert kapitalny. Wszystkie nagrania im super wyszły. Dla mnie w szczególności Resurrection By Erection Nie martw się, myślę że jeszcze do Polski przyjadą i to niebawem. I mam nadzieję, że będziesz mógł ich zobaczyć i cyknąć sobie z nimi zdjęcie tak jak ja to zrobiłem.
Dla mnie najlepsze sa
Mother Mary Is a Bird Of Prey
Catholic in the morning...Satanist at Night
Raise Your Fist, Evangelist
Seven Deadly Saints
Raise Your Fist, Evangelist - te nagranie lubię sobie pośpiewać na lekcji religii z kolegą:D
Ksiadz sie pewnie cieszy ;P
Niestety my mamy tylko katechetę ;/
A teraz mam takie pytanie dla całej społeczności słuchające rock czy metalu. Czy jak was pierwszy raz widzą to pytają się czy słuchasz Nirvany. Bo ja już niestety miałem tak kilka razy. Jako,że przestałem słuchać ten kapitalny zespół trochę mnie to wkurza.
To zacznij się pytać czy przejadą się z Tobą na koncert, lol.
Swoją drogą, nie mówię o Tobie bo Cię po prostu nie znam, ale...
Czy waszym zdaniem nie jest to trochę obciachowe chodzenie na codzień w pieszczochach, glanach i robienie z siebie nie wiadomo jakiego tró? Ja rozumiem ubrać koszulkę ulubionego zespołu, ale do szkoły na przykład przyjść w glanach?
Eee a co jest złego w przyjściu do szkoły w glanach? Buty jak buty, w czymś trzeba chodzić, przecież nie będę w lakierkach zapierniczał. Do mnie do szkoły ok 50% ludzi chodzi w glanach, szczególnie w okresie jesienno-zimowym, nie wiem dlaczego masz z tym problem. Rozumiem jeszcze, że pieszczocha cie może razić, ale glany? To już jest czepianie się byle czego.
1. Jest za ciepło na glany więc ich teraz nie noszę
2. Nie noszę pieszczoch(czasami tylko frotkę ze Slayera albo Megadeth)
3. Z zespołami mam tylko koszulkę i bezrękawnik (właściwie teraz też go nie noszę)
Mi chodzi tylko oto, że mam wrażenie, że część społeczeństwa utożsamia rock czy metal z zespołami typu Nirvana co jest trochę krzywdzące dla reszty zespołów.
P.S
Czy chodzenie w dresie, w za dużych koszulka i spodniach, skejtach(o dziwo większość ludzi posiadających je nigdy nie jeździło na BMX czy deskorolce) albo w tych dziwnych czapkach już nie jest obciachowe ?
Jest duzo zespolow metalowych, rockowych. Nie mozna sie ograniczac do 1 czy 2, trzeba rozwijac swoje "grono ulubionych zespolow".
Fajnie jest siedzieć w bibliotece ale jeszcze fajniej w domu Zanudzam się. Są na tym forum jakieś 'żywe dusze'? xd
Pewnie
Po ponad pół roku przypomniałem sobie o tym forum LOL
Soł witam Was wszystkich!
Gud Mornjing
"Guden tak"
!Hola!
Hej Ho!
na kogo obstawiacie jutrzejszy final? Ja hiszpanie
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc