Odp: Co oprócz gitary ?? ;]
Do restauracji?
Nie mam polskich znakow!
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do restauracji?
Nie , kolekcjonerskie.
Aseru, podoba mi się twój avatar
ja wolnych chwilach przerysowuje okładki płyt zespołów np. grupy zwanej Iron Maiden (kiedyś na kartce A-3 namalowałem Eddiego z Somewhere In Time niestety zapodziało mi się to gdzieś)
@ up
Woohoo! Rysowany Eddie! Mniam!
Dzięki, WiedźMatt
A moją drugą pasją są góry
Co lubisz z nimi robić? :>
chyba nie powiesz że po nich chodzisz?!
Wsadza sobie do nosa.
U mnie(juz jakis czas temu) doszło granie w Magic the Gathering to takie karty z obrazkami (Najprosciej bedzie jak napisze, ze w stylu Yu-gi-oh ), każda ma określoną moc, umiejetność i ma za zadanie pozbawic przeciwnika zycia. Bardzo fajnie sie gra moze ktos na forum cos slyszal?
kostka rubika...:)
Oooo, grałem kiedyś MtG Jaką talią grasz?
Zaczynałem grać zielonym, później dołożyłem czarny, a teraz wrzuciłem jeszcze niebieski Wychodzi z tego całkiem niezły deck A Ty jakim grałeś?
Najpierw zielonym (massive damage) później zielonym + czarnym, a później (i ta talie jeszcze mam) czerwonym na trolle. W miedzy czasie były jeszcze te kolorowe karty i biała + niebieska
/Edit Nawet mam jakieś brązowe karty
Ja łącze damage z zielonego, control z niebieskiego i spalarki z czarnego Myślałem jeszcze nad dolaczeniem bialego, bo mam fajna karte multicolor, do ktorej brakuje mi wlasnie białej many a te brazowe to jakie?? jakaś edycja kolekcjonerska? ;P
Nawet nie wiem, czy kolekcjonerska Kolega mi kiedyś dał kilka takich kart, to mam
A co do dodania białego. Nie kombinuj za bardzo, bo możesz przedobrzyć i w końcu podczas rozgrywki okaże się, że nie masz many do żadnego koloru... Lepiej umocnij te talie, które masz teraz
Haha, nieskromnie powiem, ze juz mam umocnioną talie A z tym białym to taki luźny pomysł, w koncu ten niebieski mam dopiero od niedawna A w razie braku many danego koloru zawsze ma sie karty z basic landcycling Ile miales kart w swojej talii? mnie nieco ograniczają okładki, moge miec max 79 kart (jedna sie zgubila )
Max w talii turniejowej można mieć 60 kart, tyle też miałem w talii, a ogółem to ze 200/300...
@Noodles: To nie Magic jest podobny do Yu-Gi-Oh, to Yu-Gi-Oh jest podobne do Magica ;p
A ja hoduje se Rybki
znaczy mam rybki i dbam o nie chyba
A tak po za tym to lubie poczytac troche o duchach itp
@MetaLowy o duchach to też lubię poczytać ale wolę okultyzm
ogólnie horory są c00l
nie chodziło mi o horrory ale o prawdziwe książki o okultyzmie np. GOECJA według Aleistera Crowleya XD
Jakie książki polecisz konkretnie? Powiem ci, że bardzo lubię te tematy, ale nie mam czasu się zakręcić...
spróbuj sobie skołować "GOECJA według Aleistera Crowley" Aliester Crowley takie jakby wprowadzenie No poza tym też Aliestera "Księga jogi i magii" i "Magija w teorii i praktyce" ;p
Oprócz gitary powiadacie ?
Książki o tematyce "Dzikiego Zachodu" i typu "Sagi o Wiedźminie" ,
Motocykle (posiadam jedną sztukę) ,
Muzyka -> AC DC, Guns n' Roses, SOAD, Sabaton, Bullet for my Velentine, Queen (ponad to muzyka country i zdarza się też muzyka klasyczna )
Ulubionym moim sportem jest oczywiście Piłka Siatkowa
Pozdrawiam
Poza gitarą, jeżdże na desce, fingerboardzie, siatkówka, ezoteryka i inne pierdoły dotyczące ciała i umysłu - na prawdę świetna sprawa. Ooo i bardzo lubie oglądać filmy tzn. Horrory. Klasyka horroru jak i nowoczesny, wszystko oglądam bo po prostu mam wielkie zamilowanie do tych filmów <3
taniec przede wszystkim. Belly dance tyle, że nieco unowocześniony przeze mnie :)
Gra na harmonijce, chociaz ostatnio wolne sobie zrobiłem gra w piłke ręczną w szkole no i gra na komputerze. Moim zyciem jest własnie gitara, gra na kompie, ale zawsze znajde czas dla znajomych
Odkopuję. ;D Czytam sporo książek (ostatnio głównie o narkomanii), chciałabym grać na perkusji lub basie, słucham muzyki, głównie Guns N' Roses, Iron Maiden, Nirvana, AC/DC, Aerosmith itp., siedzę przed komputerem (chyba każdy to robi xd), spotykam się ze znajomymi i inne typowo ludzkie zajęcia.
oprócz grania to : sluchanie muzyki, czytanie ksiazek, ogladanie tv, jazda konna, spacery (szczegolnie bardzo dlugie z psem ;p) , spotkania z przyjaciolmi , koncerty, sport ( wszelaki-lubie aktywnie spedzac czas, ale trenuje koszykowke i uwielbiam jazde na rowerze) i ogolem to wszystko inne byle nie siedziec bezczynnie w domu ;p
Ja kocham gitary Ale lubię również instrumenty klawiszowe - szczególnie pianino.
A tam. Ja wole spaghetti <3
A ja lubie schabowe
Komputer, czytam książki - głównie fantasy, piszę książki, wiersze - na razie tak dla siebie.
oprócz gitary kręci mnie literatura, pochłaniam książki
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc