Odp: Rozmowy niekontrolowane
Ja też stawiam na Hiszpanię. Pewnie nie obejrzę na żywo, ale jakąś powtórkę mam zamiar obczaić.
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja też stawiam na Hiszpanię. Pewnie nie obejrzę na żywo, ale jakąś powtórkę mam zamiar obczaić.
Hiszpania od samego początku ;D A nie chce mi się oglądać ;P
Wygrają lepsi Czyli Hiszpania.
¡Viva España!
Pewnie
Rychło w czas, binadra xd
Punktualność to jedna z moich lepszych stron
W sumie mam lagi w odwiedzaniu forum. Wiadomo brak czasu, ochoty i chęci do życia
Jaki optymizm
Przynajmniej nie ukrywam że jestem pesymistą i hejterem xd
Przynajmniej są wakacje
No, wakacje to pewnie fajna sprawa ;d
Jest ktoś na forum?
Ja jestem hehe.
ja też ;d
Ja siem teraz zalogowałem jeszcze raz
Boże nareszcie w domu. Myślałem,że u tego dentysty umrę z bólu.
boli tylko kanałowe leczenie i wyrywanie ewentualne ;p
to które z powyższych mialeś? ;dd
Najpierw wierciła mi wiertłem w zębie a później wsadziła jakieś lekarstwo. Nie wiem co to jest leczenie kanałowe ale mnie bolało
No, jak masz lekarstwo w zębie, to będziesz właśnie miał kanałowe leczenie Nie zazdroszcze. To dopiero będzie prawdziwy ból.
Weź mnie nie strasz Najwyżej zamówię znieczulenie.
Szykuj się...
http://www.rockymusic.org/img/rhpsphoto … GloveL.jpg
Weź mnie nie strasz Najwyżej zamówię znieczulenie.
Nic nie da Ci znieczulenie przy leczeniu kanałowym, bo to polega na tym, że hm :> masz usuwane nerwy z zęba :> takich nerwów jest kilka w zależności od zęba i każdy jest wyrywany taką igiełką straszną brr Ja miałam kanałowe 2 razy i dwa razy tak samo płakałam i wzywałam Allaha na pomoc Nie chcę Cię straszyć, ale to przykra prawda.
edit:
A dentysta mi opowiadał w tym czasie o swoich wojskowych butach O.o
To niech lepiej mi wszystkie zęby wyrwie i będę nosił sztuczną szczękę (ten uśmiech miał być szczerbaty)
Wiesz, nie będzie tak źle. Ból fizyczny to kwestia chwili. Czasami chciałoby się cierpieć tylko fizycznie
Kolejna mądrość życiowa warta zapamiętania.
Od pana pani moderator xP.
Mi raz wiercili zęba ale na szczęście pustego
Kolejna mądrość życiowa warta zapamiętania.
Czyżby sarkazm? xD Piłam wczoraj piwo, a po piwie zawsze jestem filozofem xd
Mi raz wiercili zęba ale na szczęście pustego
Pustego od zawsze czy pustego bo wcześniej miałeś z nim coś robione?
Też miałam tak, ze bolał mnie ząb, dentysta go rozwiercił(z zewnątrz wyglądał na zdrowego) a on się psuł od środka
Piłaś piwo i jesteś filozofem? Niezłe rozdwojenie jaźni xD
Jaki tam sarkazm.
Odchodząc od tematu co można zrobić ( oprócz schlania się) po ukończeniu w liceum profilu mat-fiz-chem bo nie za bardzo wiem a właśnie taki wybrałem.
Piłaś piwo i jesteś filozofem? Niezłe rozdwojenie jaźni xD
Nic nie rozumiem
Jaki tam sarkazm.
Odchodząc od tematu co można zrobić ( oprócz schlania się) po ukończeniu w liceum profilu mat-fiz-chem bo nie za bardzo wiem a właśnie taki wybrałem.
Czyli skończyłeś liceum?
Przynajmniej nie ukrywam że jestem pesymistą i hejterem xd
To ja nic nie rozumiem.
Nie jeszcze nie dopiero się wybieram!
Nie jeszcze nie dopiero się wybieram!
Młody jesteś ;/
Klaudija napisał/a:Przynajmniej nie ukrywam że jestem pesymistą i hejterem xd
To ja nic nie rozumiem.
J*bany archeolog
Ja tam jestem załamany, że mam już 16 lat. Czemu nie mogę mieć jeszcze raz 10 kiedy nie miałem żadnych kłopotów.
Hehe ;d Jak Twoja dziewczyna nie jest w ciąży, to jeszcze nie masz poważnych kłopotów :d
Jeśli masz gdzie mieszkać, co jeść, masz rodziców, to nie masz poważnych kłopotów.
Jeśli nie masz raka okrężnicy, AIDS, itp to nie masz poważnych kłopotów;p
Jeśli chodzi o jakieś dziewczyny, które Cię nie chcą, to należy je olać
btw. Najfajniej jest mieć imo 14-15 lat ;D
Z powyżej wymienionych rzeczy to ani jedna mnie na szczęście jeszcze nie spotkała. Najbardziej mnie męczą wymagania rodziców co do nauki. Osobiście mnie to strasznie w******. Na szczęście teraz są wakacje
Z powyżej wymienionych rzeczy to ani jedna mnie na szczęście jeszcze nie spotkała. Najbardziej mnie męczą wymagania rodziców co do nauki. Osobiście mnie to strasznie w******. Na szczęście teraz są wakacje
Ale przykre Nigdy nie rozumiałam, dlaczego czyiś rodzice tak robią. Dobrze, że moi rozumieją, że moja nauka to moja sprawa. Pewnie to kwestia wiary w moją odpowiedzialność i dorosłość.
Mam taką znajomą, co jej rodzice też ciągle każą się uczyć, a ona płacze i za oceny to by pewnie zrobiła jakiemuś nauczycielowi laske brzydzi mnie taka chora pogoń za ocenami, chociaż ja osobiście mam bardzo dobre oceny, ale nigdy o nie nie błagalam i nigdy nie lizałam dupy
Jak kończyłam gimnazjum to byłam drugą osobą ze względu na wyniki w całej szkole A uczyłam się, bo sama chciałam. Myślę, że to jest przykład na to, że nie trzeba nikogo do niczego zmuszać
Hehe ;d Jak Twoja dziewczyna nie jest w ciąży, to jeszcze nie masz poważnych kłopotów :d
Jeśli masz gdzie mieszkać, co jeść, masz rodziców, to nie masz poważnych kłopotów.
Jeśli nie masz raka okrężnicy, AIDS, itp to nie masz poważnych kłopotów;p
Z grubej rury wyjechałaś z tymi przykładami
Wiesz, nie będzie tak źle. Ból fizyczny to kwestia chwili. Czasami chciałoby się cierpieć tylko fizycznie
Może podamy jakieś równie hardcorowe przykłady obalające tę tezę? Jakieś średniowieczne tortury?
btw. Najfajniej jest mieć imo 14-15 lat ;D
Bo ja wiem... Osobiście chyba najbardziej mi się podobało w drugiej/trzeciej liceum. W liceum ludzie są do siebie jakoś przyjaźniej nastawieni. Ile ja się wtedy nagrałem w karty...
[sentymentalne spojrzenie na horyzont]
binadra napisał/a:Nie jeszcze nie dopiero się wybieram!
Młody jesteś ;/
Kuba02 napisał/a:Klaudija napisał/a:Przynajmniej nie ukrywam że jestem pesymistą i hejterem xd
To ja nic nie rozumiem.
J*bany archeolog
A więc zgadłem?
Ale co? Tylko ja Cię nie rozumiem Kuba02, czy rzeczywiście bredzisz coś od rzeczy ?
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc