Odp: Dlaczego GeNeX wie wszystko o wszystkich?
Dobra, Olka
Dean Vendetta 1.0 + MXR dist+diy + Kustom KG112FX
GG:2539337
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobra, Olka
hahaahah ale o mnie nie szukaj bo nie znajdziesz do tego potrzebne ci me nazwisko a nawet jak je znajdziesz to mało sie w necie udzielam
Tylko, że GeNeX nie znał (nie zna?) mojego nazwiska jak znalazł te informacje... To jest najlepsze...
no i właśnie o to chodzi że jak by mnie znalazł to on chyba jakimś szpiegiem jest
ech mnie nie znajdzie praktycznie nie ma sladow w necie po mnie
stąd ten nick ^^
No a co wie o mnie
A co GeNeX wie o mnie?
Rouge:
Więc mieszkasz w Ostrołęce, masz 22 lata i licencjat z dziennikarstwa, studiowałaś w Olsztynie. W dowodzie masz napisane że posiadasz szare oczęta Mierzysz 161cm. Czujesz pociąg do pociągów. Miałaś kiedyś urocze czerwony włosy Lubisz smoki z poglądami komunistycznymi. Słodzisz 2 i pół łyżeczki do kawy. Uwielbiasz Dragon Balla, Vegata Cię kręci
Masz tendencję do rozwalania wszystkiego co Ci wpadnie pod łapki. Głośnik np. : D
Po jeszcze ciekawsze info zapraszam na PW, hehe.
Sezam2 - sorka ale inwigiluję osoby tylko powyżej lat 11 przyjdź za rok.
Nie no joke.
GeNeX zrob baze danych o uzytkownikach tego forum
Tak jakby jeszcze jej nie miał...
Zaniepokojony panującą tutaj inwigilacją postanowiłem bliżej przypatrzeć się całej sprawie. Korzystając ze swoich źródeł (o których z przyczyn oczywistych niestety nie mogę wam nic więcej powiedzieć) spróbowałem ustalić prawdziwą tożsamość "Inwigilatora". Na razie udało mi się znaleźć takie zdjęcie:
Niestety nie jestem w 100% pewny co do prawdziwości tego zdjęcia. Jeśli ktoś mógłby potwierdzić, że to naprawdę jest GeNeX, to byłbym wdzięczny.
To jest on! Gwałcił mojego kota na balkonie!
Chcialbym na zobaczyc coz tam(w bazie danych) jest do mnie dopasowane
Szeryfie aresztuj go !! za gwalt za bezbronym dziewiczym(?) kocie oraz invigilacje
Masz tendencję do rozwalania wszystkiego co Ci wpadnie pod łapki. Głośnik np. : D
Nie no, ze wszystkiego musiałeś wybrać akurat to? To był wypadek przecież
GeNeX ciekawe czy o mnie coś wiesz? Po dwóch latach.
może to po prostu medium ;D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc