Odp: Rozmowy niekontrolowane
Fakt, kto wie jak skończę? : <
GG: 5042784
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 51 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fakt, kto wie jak skończę? : <
już masz zadatki.
No właśnie wiem..
Znacie kogoś, kto chce kupić gitarę?
Jakbyś tanio sprzedawała MM JPX to szarpnąłbym jak Reksio szynkę.
niestety, grzesiek
Na rzeczy jest Mensfeld Fingertip
Szkoda.. ale ten mensfeld, fajna gitarka, macałem ją, ale tyko na sucho. Ile za nią chcesz?
nie zdążyła zrobić się mokra? :>
jakos 480 zł. jestes zainteresowany?
Na chwilę obecna kasę odkładam na co innego, ale później zamierzam zmienić, bądź kupić inne wiosło.
PS. zdajesz sobie sprawę, że średnia wiekowa tutaj jest bardzo niska?
no to najwyżej nie zrozumieją :> a jak mają odpowiedni wiek, to zrozumieją
Kurde, zaintrygował mnie ten Mensfeld... Jaka to wersja? Jakie przetworniki, mostek? Może jakieś zdjęcia?
Eno, edytowałaś posta
sorry, ale editnęłam, bo źle zrozumiałam Twojego posta
http://www.gitaradlapoczatkujacych.pl/f … hp?id=2521
Po więcej informacji dawaj na gg w sygnaturce mam podane
Szkoda, że nie ma czarnego gryfu, z oznaczeniami a'la Jackson. Ale ten też fajnie się prezentuje. Tak jak mówiłem, narazie jestem uziemiony, ale może niedługo tej sprawie znowu zagadam
PS. Link nie działa, ale domyślam się, że chodzi o ten z działu ogłoszeń...
poprawiłam. Tak, to ten sam. Mostek ma zablokowany jednostronne tremolo, przetworniki to są oryginalne od tej gitary
A słyszałem co nieco o Mensfeldach, ponoć to ciekawe wiosła chociaż jeszcze nie ogrywałem nigdy. Jakbyś bliżej mieszkała to bym wpadł
Chociaż cała kasa teraz leci w 20W lampke. Musze czekać zanim mi sprowadzą : ( Miała być teraz, ale jeszcze 3 tygodnie.
Ta gitara jest do ogrania na terenie województwa kujawsko pomorskiego a nie w Zamościu
genex a jako lampke kupujesz?
Ja zamierzam dokupic cos z aktywnymi no i moze z floydem
genex a jako lampke kupujesz?
Ja zamierzam dokupic cos z aktywnymi no i moze z floydem
Blackstar HT 20 Studio
Ta gitara jest do ogrania na terenie województwa kujawsko pomorskiego a nie w Zamościu
Wciąż za daleko, jakby to było w moim mieście to może wtedy : P
A to z takiego powodu że kupna gitary nie przewiduję przez następne lata.
O tego Blackstara jestem ciekaw, wrzuć jakieś próbki, jak już go ogarniesz i będziesz miał jak nagrać. Wydaje się fajnym wzmakiem za rozsądną kasę.
Ma wyjście speaker emulated więc na pewno coś nagram
Nikogo nie ma na forum :> Co, musicie wstać do szkoły? xd haha
Nie, nie zamulamy o tej porze przed kompem : P
Czasami
&&*&%%$@ 2~@#!$@#@#$ 2#@$@!4214#. Nie jestem zbytnio zachwycony nową klasą
@Klaudija Avengers oglądałem A jutro mam na 10... Żyć, nie umierać!
Tak jak ja nie masz nikogo kto by słuchał metalu, albo chociaż czegoś sensownego? Hie hie hie, przyzwyczaisz się
Ja nie jestem zachwycony nawet starą klasą i to nie tylko z powodu tego czego słuchają.
@Klaudija Avengers oglądałem A jutro mam na 10... Żyć, nie umierać!
Po tej godzinie zgaduje, że w licku jesteś
W technikum mamy większy zapie*dol, na 10 to ja mam tylko jak nauczyciela jakiegoś nie ma.
@Rames tak pytam, bo czasami pierwsze wrażenie na tym polega... i czasami jest mylne.
To tylko jednorazowo... Bo mi się nie chce za wcześnie iść i akurat nie muszę...
No, a jak - dumny uczeń LO, ale pełen szacunek dla uczniów techników wyrażam, bo rzeczywiście macie tam cholernie ciężko...
A ja powiem tyle - !@#$% ! Tru metal zawsze ma glany i dzięki temu mam nadzieję zaprowadzić tam porządek a nie ^&*@! dup-cośtamowy burdel.
A u mnie w klasie w porównaniu do tej którą miałem w gimnazjum jest ciekawiej bo ktoś się interesuje muzyką
Widzę sama młodzież na forum:P
No młodzież, a do tego Ty, Grzesiek, Darek.
Ktoś jeszcze oprócz mnie maturę w tym roku zdaje?
Ja nie.
@Up
Jak wyżej
&&*&%%$@ 2~@#!$@#@#$ 2#@$@!4214#. Nie jestem zbytnio zachwycony nową klasą
Ee tam, zawsze chyba jest takie pierwsze wrażenie. Ja swojej gimbazjalnej klasy też z początku nie lubiłem, teraz szkoda się rozstawać. Dzisiaj za to nie jest tak źle - moje obawy co do kompletnego braku urody dziewczyn się nie sprawdziły, a poza tym jest jakiś koleś z długimi piórami, więc może się dogadam ;]
Ja swojej klasy w liceum nie lubiłam i do tej pory ich nienawidzę
A ja właśnie liceum wspominam najlepiej.
Poza tym ocenianie klasy po pierwszym dniu jest mocno na wyrost... Na początku zawsze wszyscy wydają się obcy.
Hah, mnie się pierwszego dnia wydawali spoko z tego co pamiętam...
A u mnie wrażenia z pierwszych dni były jak najbardziej trafne.
Idioci z kolorowymi akcesoriami i ciuchami z burtona mimo lepszego poznania się pozostali idiotami. Na szczęście publiczna szkoła ich przytłoczyła i wrócili spowrotem do prywatnych szkółek gdzie ich miejsce, dzięki czemu teraz maturalną klasę będę mógł przeżyć bez stresu Z resztą głównym tematem rozmów jest muzyka, jej tworzenie, koncerty i inne tego typu pierdoły.
@Rames,
z czego maturkę będziesz pisał?
@Klaudia,
zdjęcie z Twojego konta na JM to Ty?
Matematyka rozszerzona, angielski rozszerzony i ee fizyka, ale to może być bardzo zły pomysł. A ty?
Chciałem zdawać dokładnie to co Ty, ale olałem fizykę. Zostaje więc matma rozszerzona i angielski rozszerzony.
Gdzie chcesz się dostać?
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 51 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc