Odp: Rozmowy niekontrolowane
Politechnika Śląska, Wieża Magów, więc może tam gdzie ty?
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@mikel że co proszę>?
To tam gdzie ja ;-)
no spytalem czy zdjecie z twojego konta na joemonster to ty czy komus ukradlas.
na polibude slaska owszem ale na architekture, pisalem juz z reszta tutaj o tym :-D
ukradłam.
sama sobie, jakbyś nie znał zasad regulaminu na jm: to podopowiem Ci, że nie można mieć nie swojego zdjecia w profilu.
Swoją drogą to dlaczego mnie szpiegujesz? Wiesz, że mogę to zgłosić na policje. Takie nadmierne zaiteresowanie nieznajomego moją osobą mnie niepokoi.
No bez przesady, oglądanie twojego konta na joemonster to szpiegowanie?
Myślę ,że raczej nie pisała tego poważnie. xd
btw. ja mam cały tydzień do szkoły na 7:30. ;/
Ja mam tylko we wtorki na 7.05 ale to na basen w sumie przyjemność. W resztę dni mam na 8.00 Jak na razie w mojej klasie oprócz trzech osób które znam nie odezwał się do mnie nikt.
Ja w pierwszej gimnazjum jestem dopiero. xd Znam tylko 3 osoby z klasy, ale z tych co nie znam to dwa ludziaki chyba niezłej muzyki słuchają. Może przeżyje. xd
Wiesz Klaudia, od jakiegoś czasu mam takie dziwne natręctwo chęci dowiadywania się z kim mam do czynienia przez internet. Od kiedy? Od momentu w którym kolega znalazł maila znajomego z jakiejś gry internetowej (chyba z plemion jak dobrze pamiętam) w jednym z ogłoszeń towarzyskich na portalu randkowym. Wiadomo, nowoczesny świat, gość po trzydziestce nie miał widocznie dotychczas szczęścia, chciał nowocześnie spróbować znaleźć coś przez internet. Wszystko by było dobrze gdyby nie fakt, że z ogłoszenia jednoznacznie wynikało, że interesują go mężczyźni, najlepiej młodzi.
Nie, mój kolega nie przeglądał tego typu anonsów. Wystarczy wpisać w google charakterystyczny nick, mail, czy jak w tym przypadku numer gg. A regulaminu jm nie znam, bo tam nie wchodzę. Po prostu zainteresowało mnie Twoje zdjęcie...
... jakkolwiek to zabrzmiało
W ten sam sposób łatwo np. znaleźć imiona i nazwiska użytkowników. Prawda Karolu? (Binadra) "Dzielny Franek" - bardzo fajna baśń No dobra, właściwie to nie chciało mi się czytać.
Taka mała lekcja z serii "nie zawsze jesteś anonimowy/a w internecie".
Eh... Chyba czas zająć się czymś pożytecznym.
mikel nie potrzebujemy tutaj inwigilatora. Naprawdę daruj sobie
A teraz ja Ci udzielę lekcji: Nie wpie*dalaj mi się w moje dane. Więcej i tak nie znajdziesz
Teraz ja mogę Cię o coś podejrzewać, skoro Cię interesują moje zdjecia :>
Agresor mode on Nie denerwuj się, nie masz o co, naprawdę ^.^ Aż tak mnie nie popieprzyło żeby "zagłębiać się dalej".
Podejrzewaj mnie o co chcesz, nie mam nic do ukrycia... Chyba, hm. No chyba nie. I nigdzie nie napisałem, że interesują mnie twoje zdjęciA.
Tłumaczy się winny... To przestaję
Hah, dobrze że na mnie sie tak nikt nie wkurzył jak zacząłem się dla jaj zagłębiać
Ciekawe co wiecie o mnie ;-)
Ja się wkurzyłem i od tamtej pory moi ludzie mają twój adres... Ale nie bierz tego do siebie
Możecie wiedzieć jak się nazywam ale mojej brzydkiej mordy i tak pewnie nie widzieliście
Wcale się o to nie prosimy, binadra
O nie ktorych osobach trudno sie czegos dowiedziec
Film bym jakiś obejrzał... ale nie wiem jaki... pomożecie?
Lord of Rings do znudzenia
Ellon: Kill Bill, Sin City, Reservoir Dogs, Pulp Fiction Wszystkie są Quentina Tarantino Polecam wszystkie razem i każdego z osobna xd
Jeszcze jakbym ich wszystkich nie obejrzał po 2/3 razy (albo w przypadku Pulp Fiction z 16...)
Kurcze jestem w impasie...
LotR oglądałem po 40 razy... znam dialogi na pamięć...
To możesz być z siebie dumny
Full Metal Jacket, Las Vegas Parano, Watchman, Clockwork Orange
hmm to moze Job?
Oto Spinal Tap - genialny film ;p
@klaudija Wachmana nie widziałem... Dzieki Dlaczego dumny? Toż to zaj***ste kino! Tego się nie da nie obejrzeć przeca
@Bezimienny Job widziałem 3 razy
@bindara Bite schon!
@klaudija Wachmana nie widziałem... Dzieki Dlaczego dumny? Toż to zaj***ste kino! Tego się nie da nie obejrzeć przeca
sam sobie odpowiedziałes dlaczego dumny
Ellon: Kill Bill, Sin City, Reservoir Dogs, Pulp Fiction Wszystkie są Quentina Tarantino Polecam wszystkie razem i każdego z osobna xd
Mmm z tego co wiem to Sin City nie jest Tarantino, on tylko jedną scenę wyreżyserował jako reżyser gościnny, mianowicie była to rozmowa Dwighta z martwym Jacki'm podczas jazdy.
http://soundcloud.com/ravirael/dandeliu … st-element ćwiczę sobie mixy na śladach, które tam w necie wygrzebię. Jak oceniacie mix/brzmienie?
Wybiera się ktoś w tym roku na PK? Bądź już tam jest?
co to?
Być może Politechnika Krakowska.
Próba z nowym zespołem - udana!
Ja chcialbym miec z kim grac. W "kupie" sila
Klaudija, tak jak napisał Rames, Politechnika Krakowska Wtajemniczeni wiedzieliby o cho chodzi, ale chyba nie ma tutaj nikogo więcej...
@Bezimienny Zapraszam do mnie, właśnie klaruje mi się drugi skład... I nie wiem gdzie ręce włożyć...
Troszke zadaleko
333 km, 5 godzin 2 min
Przy obecnym ruchu: 5 godzin 2 min
Eeeee tam... Jak jeszcze dzisiaj wyjdziesz to dotrzesz na następną próbę
dobra tylko zapakuje wałówkę na droge
Ellon, do mnie od Chełma jest 2 godziny drogi, może mniej ;p
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc