Temat: lokasz
Czesc wszystkim, nagralem ostatnio nowy utwor jest to moja wersja Caprice no. 24 Paganiniego co sadzicie?
Link:
Pozdrawiam
lokasz.
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc wszystkim, nagralem ostatnio nowy utwor jest to moja wersja Caprice no. 24 Paganiniego co sadzicie?
Link:
Pozdrawiam
lokasz.
Jednym słowem wymiatanie i ta Twoja paka Marshalla <3
DAFUQ IS DAT?! BE MY MASTER PLS PL0X 0,0 wow naprawde... ta gitara, ta paka, ta gra, please gimme a break, lemme catch breath naprawde zajedwabiste co to za gitara? i ile lat ty grasz?
Panowie dzieki wielkie za opinię Gitara to Wolfgang Peavey Special (najtansza wersja Korea aczkolwiek wydaje mi sie, ze daje rade dlatego ja trzymam), na gitarze gram od 13 roku zycia teraz mam 22 lata.
Peavey EVH? Fajne granie, widziałem Cię już na innym forum
@up, ubiegłeś mnie
grzesiek2805 rzeczywiscie mogles mnie widziec na innym forum, probuje promowac swoj kanał YT. Dzieki za opinię!
Pozdrawiam.
chciałbym chociaz za 20 lat grac tak jak ty
Spokojnie, nie wiem na jakim poziomie jestes ale mysle, ze 20 lat nie bedziesz musial czekac na pewno pozdrawiam.
bardzo niskim, jak nie szkoda Ci uszu to posluchaj moich utworów w tym dziale
Wyslij mi na PRIV jak cos link do tego dzialu gdzie moge posluchac chetnie to zrobie
http://www.gitaradlapoczatkujacych.pl/f … 47&p=2
prosze
Witajcie Trochę czasu temu nagrałem nowy filmik na YT. Tym razem nie cover a własna kompozycja. Co sądzicie?
Pozdrawiam
lokasz.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc