Odp: Rozmowy niekontrolowane
http://pl.gitara.wikia.com/wiki/Str%C3% … oldid=2120
To ktoś z was dopisał to piękne słowo na końcu artykułu? Kto ma IP numer 83.19.222.26?
PRZYZNAWAĆ SIĘ
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://pl.gitara.wikia.com/wiki/Str%C3% … oldid=2120
To ktoś z was dopisał to piękne słowo na końcu artykułu? Kto ma IP numer 83.19.222.26?
PRZYZNAWAĆ SIĘ
<ROTFL> Le throll
A mnie ciekawi co np. takie Iron Maiden po każdej trasie robi z elementami scenografii ;p Może wie ktoś gdzie jest muzeum pełne takich rekwizytów?
U mnie w domu
Ale mnie tu dawno nie bylo... Co słychać? Są tu jeszcze jacyś stali bywalcy?
Ja, Ich bin da!
Ja też nawet.
No wiadomo, nie odpuszczam
Co tam jak tam? Jak święta?
Ja przywiozłem wzmacniacz na wieś więc mogę go lepiej rozkręcić niż w bloku.
Lampka to jest to
Zapowiadają się krwiście...
A tak poza tym to trzeba przestawić czas na forum
Po co przestawiać czas, za parę miesięcy znowu będzie dobry.
Taa tylko energie stracisz na niepotrzebne klikanie
Czas chyba nie był po ich stronie
Właśnie wgrałem nowy filmik na YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=id2s6eE92YA
Jak chcecie to sobie zobaczcie. Tylko zalecam najpierw obejrzenie 1. części:
Hop Hop czy jest tu kto?
Jestem! A może jakiś forumowy co-op? Jakiś kawałek grany przez kilka osób, we fragmentach, lub w całości? Później można by te wszystkie nagrania złączyć i powstałoby coś na prawdę fajnego. Hmm?
Teraz co prawda święta etc, ale później, w przerwie? Co o tym myślicie?
Ja się chętnie przyłącze jeśli kawałek będzie fajny. GnR, AC/DC i inne takie w moim przypadku odpadają.
Pomysl dobry! Wrecz wyborny! Szkoda, ze nie moge sie przylaczyc ze wzgledu na brak "czegos do nagrywania"
Komputer ma? Wejście mikrofonowe/line-in w nim ma? Gitarę ma? Kabel ma? Przejściówkę dużo jack -> mały jack ma? Jeśli tak to ma coś do nagrywania!
@Rames, w moim też... sam wiesz jak jest Jednak pomyślałem, że nie można dowalić w pysk Black Metalem - może jakiś Slayer będzie odpowiedni? Raining Blood? Hej, a może Angel of Death? Nie za trudne, ale też nie za łatwe, co powiecie?
Myślałem też o Hammer Smashed Face Cannibal Corpse'a (tu nawet może mi się udać wokale zrobić z kimś na spółkę ), ale to może nie wypalić, chociaż... Może macie jakieś konkretne propozycje? Musimy zdecydować wspólnie, nie ma rady.
Wszystko co podałeś mi pasuje, nie mam jakiegoś faworyta, każdy utwór ok.
Jak coś ja też chętnie Właśnie niedawno kupiłam wzmacniacz
Jaki? Tego Cube'a z podpisu to chyba już masz od dawna. W ogóle fajnie, że ty tu jeszcze zaglądasz, bo długo się nie udzielałaś.
Nie, Cube'a kupiłam jakieś półtorej tygodnia temu, ale dostałam dopiero 22 grudnia, a wpisałam w podpis dzisiaj. A nie udzielam się, bo po prostu często brakuje mi czasu, pracuję i przygotowuję się jednocześnie do matury z fizyki, co pochłania sporo czasu. Ale przeglądam dość często forum, więc to nie jest tak, że zupełnie o nim zapomniałam
Hm to coś pomyliłem z tym twoim wzmakiem. A co do matury z fizyki to mamy coś wspólnego, bo ja też się przygotowuję. Podziwiam, że w twoim wieku (ups, dziwnie to zabrzmiało ) masz motywację by zdawać maturę z fizyki. Powodzenia!
Zdziebko nie moje klimaty ale chętnie coś dogram jak ustalicie kawałek
Cóż, reżyseria dźwięku/akustyka kusi coraz mocniej, więc motywację mam. Gorzej z przypominaniem sobie 3 lat rozszerzonej fizyki
Rames
W tym jest pies pogrzebany, ze Cos mi rig nawala, a z cleanem swiata nie zawojuje
Mój najnowszy cover zrobiony jest na darmowych pluginach VST, nagrywałem czysty sygnał gitary, dopiero w komputerze dodałem przester. Polecam posłuchać i sprawdzić czy takie brzmienie ci odpowiada, jest w moim temacie w "Oceńcie moją grę", najnowszy post.
Sprawdzalem juz o 12 Fajny coverek w czym dodales przester?
r
Generalnie TSE808 + Poulin Legion. Tutaj masz dobry tutorial jak to się mniej więcej robi http://www.youtube.com/watch?v=cBjpXPaLIh0
Kurrdeee.... dziś ostatni dzień ferii a ja się prawie nic nie uczyłem a mam 2 sprawdziany + Lalka
Własnie się dowiedziałem, że Ride the Lightning to tak naprawdę Read The Lightning.
Nie ma to jak trochę internetowej herezji
@Mati_a2 nie rozpaczaj, to wcale nie tek dużo... na luzie idzie się przygotować Co prawda Lalka cienka nie jest, ale sposobem idzie ją przerzucić nawet w 2 dni (dziś i jutro - po lekcjach).
@Bezimienny Gdzieś ty to wyczytał?
Ale tu się tłoczno zrobiło nagle! Forum trochę odżywa?
@Ellon
Nie pamiętam dokładnie, na jakiejś stronie ktoś chciał taby do Read the Lightning. Chociaż jest sie z czego pośmiać
Ależ przeczytałem newsa, ale mi się nie chciało głupoty komentować już...
Aloha co tam, jak tam? co u Was słychać? Dawno mnie tu nie było.. w sumie to czasem jestem, ale dawno nie pisałem
A ja muzycznie już mam pełny skład, zagraliśmy 2 próby A w życiu jak w życiu - ferie mi się kończą właśnie...
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc