Ehhh... A kiedyś się siedziało i kręciło gałami, aż znalazło się to, czego było potrzeba... Mógłbym Ci pomóc, ale wiem, że jeżeli siądziesz i będziesz kręcił, to wykształcisz swój słuch (będziesz wiedział czego chcesz), oraz poznasz swój wzmacniacz No... i przy doborze brzmienia będziesz kierował się swoimi upodobaniami, a nie robił to co już jest. Na prawdę zachęcam Cie do szukania swojego brzmienia - ja od 3-4 lat poszukuje (bo jestem z tych onanistów brzmieniowych co to nigdy nie będą zadowoleni, jak to kiedyś było ładnie gdzieś powiedziane) i mam z tego tak straszną frajdę, że nie wiem... Polecam.
?Edit: Aha, i cierpliwości Teraz się gubisz, ale będzie tak, że: trochę pograsz i coś ci nie będzie odpowiadało i pomyślisz "Może midów za dużo? Zmniejszę." - i tak dojdziesz do czegoś swojego Jeszcze jedna rada - jak ustawiasz gały, to na początku wszystkie na godzinę 12 - później dodajesz, lub odejmujesz, albo jest druga metoda - wszystkie na maxa i pomału zdejmujesz ile potrzebujesz zdjąć. Spróbuj, w ostateczności mogę Ci powiedzieć co i jak, ale wiem, że to Ci tylko zaszkodzi. Tak z dobrego serca nie powiem
Epiphone Futura CUSTOM Prophecy EX, Cort KX-5 Katana, Fender CD-60 + Laney IRT Studio (CRATE FW 15R) + Harley Benton G212 V30 + Digitech Bad Monkey + MXR M-116 Fullbore Metal + Zoom G3X