Temat: Pokrowiec
Jaki pokrowiec jest dobry na gitarę Xcort X2 ??? Chciałabym kupić taki po cenie do 80 złotych.
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jaki pokrowiec jest dobry na gitarę Xcort X2 ??? Chciałabym kupić taki po cenie do 80 złotych.
Ja proponuję Ci nieco droższy Proel Bag 3200PBG.
Używałem go parę lat zanim padł. W przednią kieszeń udawało mi się spakować rzeczy na kilkudniowy wyjazd - jest bardzo obszerna. Wygodny. Polecam.
Jak dobrze poszukasz to gdzieś za stówę dostaniesz, za tyle kiedyś chodził, z tego co pamiętam.
Jak dołoży więcej to może sobie kupić twardy case Mieszczą się buty, spodnie, 2 koszulki, bielizna, książka, Munchkin, wszystkie potrzebne artykuły higieniczne, 3 butelki whisky, zeszyt z tekstami, pas, 2 efekty i oczywiście gitara
Ale jeżeli możesz wydać tylko kilka złoty więcej - Proel najlepszy - w ogóle pancerne rzeczy robią
W moim kejsie Kisielewskiego mieści mi się niewiele ponad gitarę malutka kieszeń na akcesoria. Ale nie mogę narzekać - futerał (nowy) wart ponad 3 stówy kupiłem za stówkę (wyrwałem na aukcji wystawionej przez sklep). Warto polować na takie okazje.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc