Odp: W jakie gry gracie ?
w sensie coś ala guitar hero tylko z prawdziwą gitarą ? ale jak to dokładnie działa ?
Yamaha F-310
Schecter Omen Extreme DVS + Laney LV 100 + Soldano Atomic 5W [DIY] + Line 6 Floor POD
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w sensie coś ala guitar hero tylko z prawdziwą gitarą ? ale jak to dokładnie działa ?
Chyba tak, że podłączasz gitarę i grasz
http://www.offbeatforum.com/ - Jest już coś takiego i to darmowe. Działa to całkiem prosto, jak tuner w komputerze, wykrywa wysokość dźwięku i zamienia go na midi, które porównuje z midi załadowanym wcześniej.
404 Error
skasuj pauzę na końcu
Thx, nie zwrocilem uwagi.
Hmm.. Ja pogrywam tylko w Minecrafta i Fifę 11 (żadko). Reszta dnia to dwór i inne pierdółki jak rysowanie, lekcje itp ;]
Ja teraz gram w DSJ4 bo w końcu zima
Ja ostatnio pykam nieco w CSa 1.6. A po tym semestrze będę grać w 12 innych.
Ja wracam do CSika Ferie, więc można poszaleć ! xD
A ja pogrywam w LOL-a(Lague of Legends) plus AC CoD i TES V
Ja ostatnio gram w diablo 2 na Imperium realm( polecam ,lepsze od bnetu ) Wcześniej grałem w Diablo 3 ,ale wg mnie gra nie ma tego co ma Diablo 2. Diablo 3 ciężko coś dobrego wydropić farma się nudzi ,Blizz się nie postarał. Czekaliśmy na D3 12 lat a on sobie sobie z nas zakpił. Gra zła nie jest ,ale
żałuje 200zł które wydałem na nią.Gra nie jest wg mnie godną następcą serii. Blizz teraz leci na kase.
No bez przesady , 7 miesięcy "pracowali" nad pvp tylko po to aby wprowadzić je w takim stanie w jakim od premiery było zrobione.Wybaczcie te zażalenia ale musiałem
Oprócz tego myślę ,żeby sobie pograć w Far Cry 3 , w poprzednie gry grałem i mi się podobały
Próbuje też wrócić do minecrafta ,ale dotychczasowe próby były nie udane. Kończę w momencie znalezienia miejsca na dom
U mnie obecnie głównie Minecraft i League of Legends No i z doskoku powrót do dzieciństwa, czyli Starcraft
gram w starcrafta 2 rewelacyjna gra:)
to ja może troszkę odświeżę temat, a nuż ktoś to przeczyta i zechce pograć
Gra strategiczno-ekonomiczna w oknie przeglądarki, coś jak settlersy. Z pewnością największym atutem jest fakt że można w grze zarobić prawdziwe pieniądze . Bez wkładu własnego nie będą to jakieś astronomiczne kwoty, ale grając dla zabawy po ~2 miesiącach można spokojnie co tydzień zarabiać na nową parę strun, albo i dwie Zarabiać można na sprzedaży surowców, ludzi, akcjach państw i miast oraz w wiele innych sposobów.
Budowanie i akcje są w czasie rzeczywistym i wraz z rozwojem trwają coraz dłużej, na początku najlepiej jak loguje się z 3-5x dziennie natomiast po miesiącu wystarczy odwiedzać grę raz dziennie.
Jak ktoś miałby jakiekolwiek pytania odnośnie gry to śmiało pytać na PW na forum albo i w grze, służę pomocą
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc