Temat: Komputer i kabel
Podłączyłem swojego Elektro-Akustyka do kompa lecz nie słychać dźwięku....Czy wie ktoś co muszę zrobić by było dźwięk słychać....?
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podłączyłem swojego Elektro-Akustyka do kompa lecz nie słychać dźwięku....Czy wie ktoś co muszę zrobić by było dźwięk słychać....?
może jakiś program trzeba ?? sprawdź czy dobrze podłączyłeś kabelek ;] z tego co się orientuje powinno być podłączone do niebieskiego wejscia
sciagnij auda city podlacz do line lub mikrofonu, nie bedzie slychec lecz bedzie sie nagrywac ale zeby bylo slycha to mozna jakos zrobic
Chodzi mi tylko o to żeby było tylko słychać...
Ściągnij może "Całkowicie legalną wersję" Amplitube. Albo jakiś inny, podobny, lecz legalny i darmowy program.
Jak podłączysz mikrofon i będziesz do niego mówił to też nie będziesz nic słyszał w głośnikach
Ściągnij może "Całkowicie legalną wersję" Amplitube. Albo jakiś inny, podobny, lecz legalny i darmowy program.
Nie ta Bajka....Ściągnę se pirata bo pewnie legalne wersje w necie to Triale...A jak nie to rialem będę musiał się zadowolić lub znajdę cracka....
Ustaw w swoich opcjach audio tak zeby mikrofon byl pod wejsciem powinno dzialac o ile dobrze pamietam ja tak to mam. Jedno jest pewne jakis specjalnych programow nie potrzeba zeby ustawic slyszalnosc mikrofonu, sam mam teraz tak ustawione ale robil mi to brat i nie wiem jak to teraz zrobic Pozniej pokombinuje to Ci napisze co udalo mi sie zdzialac.
Ale jest jeden legalny piec softowy! nie pamiętam tylko nazwy... Wiem! Waves GTR!
Jak Włączyć To Coś, Ten Amplutube Bo Jakoś Nic Nie Słyszę Z Kompa...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc