Odp: Dawisiek21
zajebiste też tak chce xD
Yamaha F-310
Schecter Omen Extreme DVS + Laney LV 100 + Soldano Atomic 5W [DIY] + Line 6 Floor POD
Forum gitarowe
7 bezpłatnych lekcji video dla początkujących [ODBIERZ TERAZ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zajebiste też tak chce xD
No to czemu sie nie bierzez do roboty ?A utworek fajny,z jajem
hehe niby gram codziennie ale do Dawiska mi jeszcze daaaaaleko
Pitolenie .Bierzez kilka akordow,jakies bicie i jazda .Gorzej z tekstem ^ ^.
TAk jest lapiesz gitare pare chwytow tekst i juz
Szkoda Dawisiek21, że grasz z podkładami i w sumie nie wiadomo, czy to Ty czy już Angus...
Jakimi podkladami? Mam wyciszony Angusowski kanał i w nim jest moja gitara. Moge zrobić covera bez podkladu jak chcesz.
No to dawaj
Nie wiem może z AC/DC to Meanstreak albo Big Gun (o ile chcesz)?
HOUSE OF JAZZ!, Uwielbiam AC/DC, ANGUS RULESS xD
zgadzam się AC/DC i Angus ROX
Może Shot Down in Flames? Bo umie to akurat.
Jakimi podkladami? Mam wyciszony Angusowski kanał i w nim jest moja gitara.
Odniśnie tego, to jak można wyciszac kanały w pisenkach?? Za pomoca jakiego programu??
a to ma takie opcje?? nawet nie wiedzialem, a używam
Piosenka jest po prostu zabójcza xd xd
Czekam z niecierpliwością na jakiś nowy kawałek domowej konstrukcji.... ;]
hahaa piosenka genialna xd jakie chwyty? ;p tab? xd
e|---3-----------------|
B|---3-----------------|
G|---------------------|
D|---2-----------------|
A|---2-----------------|
E|---------------------|
Pierwszy niestandardowy chwyt potem G i D. Wszystko refren tak samo Tylko inaczej zagrany
przyjemnie się to gra powiem ci ^^ takie proste a sprawia radość a ten chwyt niestandardowy ma jakąś nazwę czy sam go wymyśliłeś ?? xd
Sam jakos na niego wpadlem ale czy jest taki to nie wiem.
a mógłbyś podać też akordy do "Toaleta, Wucet, Kibel, Haziel, Sracz" ?? xd
G D C D Wszystko, do intra to bym musial taby napisac, bedzie czas to sie zrobi
chyba sam rozgryzłem intro ^^ nie jest takie trudne jakby się mogło wydawać
|--------3-------3-------3--------3--------3-------3------------3--------3------3--------3---------3--------3---|
|--------3-------3----------------3--------3--------------------3--------3---------------3---------3------------|
|---------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|---------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|---------------------------------------------------------3----------3------3-------2---------2--------2--------|
|----3-------3-------3-------3--------3--------3----------------------------------------------------------------|
coś takiego prawda ?? ^^ tej drugiej gitary już nie rozpisze całej bo mi się nie chce ^^ ;p
Hehe dokladnie, a druga gitara to byla improwizacja
zawsze można by nutka po nutce rozpisywać słuchając i szukając dźwięku na gryfie ^^' xD
Ten chwyt to jest e7!:D Tylko można go grać na różne sposoby:)
Dawisiek21 mam pytanie ile miesięcy już grasz?? jestem pod ogromnym wrażeniem szczególnie twórczości własnej < z d##y wieża wymiata >
z tego co się orientuje Dawisek gra od około roku
a właśnie Dawisek jakich skal się uczyłeś ??
cholera Dawisiek jak sie wycisza te kanały, bo nie moge tego rozkminic
Otwierasz jakis plik muzyczny, na tej calej osi jest taka strzaleczka w dol, klikasz i ci wyjedzie taki maly panel i klikasz podziel sciezke stereo, i teraz masz 2 i gorna to jest lewy a dolna to prawy kanal i wyciszasz tymi suwakami ktora chcesz
Lis1994,nie wiem jakich dawisiek sie nauczyl,ale od siebie poradze ze naucz sie jakiejs greckiej i cos z pentatoniki,no i ofc bluesowa.Mi ostatnio sie spodobalo E z pentatoniki.
na razie jedyna jaką umiem to Pentatonik Am ^^' a gdzie mogę znaleźć te "greckie" ??
Greckie to te eolskie,doryckie itd.Naucz sie minimum 7 skal to bedziesz mogl improwizowac do kazdej piosenki nie zmieniajac tonacji
http://www.all-guitar-chords.com/guitar … p;choice=1
kontynuuje tutaj jakby co xd
http://www.gitaradlapoczatkujacych.pl/f … 86&p=4
Otwierasz jakis plik muzyczny, na tej calej osi jest taka strzaleczka w dol, klikasz i ci wyjedzie taki maly panel i klikasz podziel sciezke stereo, i teraz masz 2 i gorna to jest lewy a dolna to prawy kanal i wyciszasz tymi suwakami ktora chcesz
ale chodzi mi o to, żeby w jakiejs piosecne wyciszyć np. gitarę, żeby pozostał sam podkład
eeeee to takiego bajeru nie zrobisz, wycisz poprostu kanał w ktorym jest ta gitara ktora grasz
Mam wyciszony Angusowski kanał i w nim jest moja gitara.
A to jak zrobiłes??
A z tymi kanałami... no kurde jest prawy i lewy, jak wycisze np. lewy to nie słychać w lewych glośnikach tylko ale cala reszta idzie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc